Ingrediente: făină de secară BIO* (58%),făină de ovăz BIO* (15%), zahăr invertit BIO*, zahăr BIO*, pudră de CACAO degresată BIO*(6,9%), sare de mare.
SECARA este un produs adaptat la clima nordică și umedă, deci nu e de mirare că lituanienii au ajuns să.
Cu o aromă bogată și un gust dulceag, mai pregnant decât cel al grâului, pâinea neagră de secară, extrem de aromată și gustoasă, s-a aflat mereu în centrul preparatelor lituaniene de câteva secole încoace.
Puţină lume ştie că micile grăunţe maronii din spicul de secară conţin aproape aceeaşi cantitate de proteine ca şi pulpa de porc, fără a conţine însă şi grăsimile saturate din carne, incriminate în producerea cancerului de colon sau de sân.
Vitaminele importante care se găsesc în secară sunt A, B, E și K.
Aceeași cantitate asigură 55% din necesarul zilnic de fibre, 50% din seleniu și triptofan, 35% din fosfor și magneziu și 25% din proteine.
Este o sursă bogată de mangan, 100 de grame de boabe de secară asigurând cu 33% mai mult decat necesarul zilnic al organismului pentru acest mineral de bază.
SECARA este mai greu de prelucrat și are proprietăți nutritive superioare făinei clasice de grâu.
Cerealele MILZU! devin cea mai înțeleaptă alegere atât pentru masa voastră, cât și pentru a celor mici, încadrându-se perfect standardelor impuse de celebra nutriționistă : ✔️ sunt obținute din făină de secară (preponderent) și/sau ovăz bio, de la ferme certificate ecologic ✔️ au un adaos scăzut de zahăr invertit; unele sortimente conțin miere locală obținută din zona Parcului Național Gauja din Latvia ✔️ conțin 100% ingrediente naturale – fără aditivi, coloranți alimentari sau organisme modificate genetic ✔️ reprezintă o sursă bogată de fibre ✔️ conțin vitaminele B și E care rămân prezente și după procesul de producție ✔️ conțin minerale precum fier, fosfor, zinc, magneziu și potasiu ✔️ nu au adaos de grăsimi ✔️ sunt potrivite pentru vegetarieni  
De ce să optăm pentru CEREALE de secară? Chiar dacă grâul este ingredientul omniprezent în produsele de panificație și patiserie, merită să aruncăm o privire și asupra secarei, una dintre celelalte trei cerealele minune.  
Beneficiile făinei de secară: creează senzația de sațietate datorită conținutului de fibre insolubile ajută bolul alimentar să traverseze mai repede tractul digestiv reduce concentrația de acid biliar ajută la detoxifierea organismului, reducând astfel riscul cancerului de colon reduce riscul apariției diabetului de tip 2, datorită conținutului ridicat de magneziu și mangan reduce nivelul de colesterol și riscul bolilor cardiovasculare, datorită indicelui glicemic mic “To eat healthy, simply and easy” - aceasta este misiunea după care se ghidează brandul lituanian de CEREALE MILZU!, care transformă SECARA într-un mic dejun echilibrat și plin de nutrienți.
Garantia calitatii MILZU!: CEREALE obținute din făină de secară și ovăz bio, de la ferme certificate ecologic adaos de pudră de CACAO 100% ingrediente naturale – fără aditivi, coloranți alimentari sau organisme modificate genetic sursă bogată de fibre conțin vitaminele B și E care rămân prezente și după procesul de producție conțin minerale precum fier, fosfor, zinc, magneziu și potasiu fără grăsimi adăugate potriviți pentru vegetarieni a se păstra la loc uscat, ferit de razele soarelui  
SECARA Făină de secară bio de cea mai bună calitate – conține o serie de substanțe biologic active și considerabil mai multe fibre și vitamina E decât alte cereale.
Vitamine: B2 0.21mg 15%**,B3 3.54mg 22%**.
Minerale: fier 5.16mg 37%**, fosfor 220mg 31%**, zinc 1.84mg 18%**, magneziu 70mg 19%**.  
Informatii nutritionale/ 100g produs: energie 1428,4kj/341,7 kcal 17%*, grasimi 2,7 4%* din care saturate 0,4g 2%*, carbohidrati 70,4g 27%*,din care zaharuri 16,8 g 19%*, fibre 10.5g, proteine 8,9g 18%*,sare 0,4 g 7%*.  
Ingrediente: făină de secară BIO* (58%),făină de ovăz BIO* (15%), zahăr invertit BIO*, zahăr BIO*, pudră de CACAO degresată BIO*(6,9%), sare de mare