Descriere YEO:
Pe YEO găsești CEREALE CU SECARA CRUNCHIES CU de la Milzu!, în categoria Cereale.
Indiferent de nevoile tale, CEREALE CU SECARA CRUNCHIES CU CACAO MILZU!, ECO, 250G din categoria Cereale îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 17.5 Lei
Caracteristicile produsului CEREALE CU SECARA CRUNCHIES CU
- Brand: Milzu!
- Categoria: Cereale
- Magazin: viataverdeviu.ro
- Ultima actualizare: 28-01-2024 01:10:38
Comandă CEREALE CU SECARA CRUNCHIES CU Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda CEREALE CU SECARA CRUNCHIES CU de la viataverdeviu.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Ingrediente: făină de secară BIO* (67%), făină integrală de ovăz BIO*(12%), sirop de zahăr brun invertit BIO*, scorțișoară BIO* 1%, sare de mare. Informaţii nutriţionale - 100g produs: energie 1313kJ / 314 kcal 18%* grăsimi 1.9g 3%* din care saturate 0.3g 2%* carbohidraţi 71g 27%*,din care zaharuri 14g 56%* proteine 7.1g 14%* sare 0.6g 10%* vitamine:B1 0.24mg 22%**,E 1.8mg 15%**,minerale:fier 4.67mg 33%**,potasiu 389mg 56%**,magneziu 99.9mg 27%**. *DZR – doza zilnică de referinta pentru un adult (8400kJ/2000kcal) **NRV – valori nutriționale de referință Alergeni: inclusiv cereale care contin gluten, vezi ingredientele ingrosate. Garantia calitatii
MILZU!: Cereale obținute din făină de secară și ovăz bio, de la ferme certificate ecologic Cereale cu adaos de pudră de cacao 100% ingrediente naturale – fără aditivi, coloranți alimentari sau organisme modificate genetic sursă bogată de fibre conțin vitaminele B și E care rămân prezente și după procesul de producție conțin minerale precum fier, fosfor, zinc, magneziu și potasiu fără grăsimi adăugate potriviți pentru vegetarieni a se păstra la loc uscat, ferit de razele soarelui Făină de secară bio de cea mai bună calitate – conține o serie de substanțe biologic active și considerabil mai multe fibre și vitamina E decât alte cereale. Beneficiile făinei de secară: creează senzația de sațietate datorită conținutului de fibre insolubile ajută bolul alimentar să traverseze mai repede tractul digestiv reduce concentrația de acid biliar ajută la detoxifierea organismului, reducând astfel riscul cancerului de colon reduce riscul apariției diabetului de tip 2, datorită conținutului ridicat de magneziu și mangan reduce nivelul de colesterol și riscul bolilor cardiovasculare, datorită indicelui glicemic mic “To eat healthy, simply and easy” - aceasta este misiunea după care se ghidează brandul lituanian de cereale
MILZU!, care transformă secara într-un mic dejun echilibrat și plin de nutrienți. Cerealele
MILZU! devin cea mai înțeleaptă alegere atât pentru masa voastră, cât și pentru a celor mici, încadrându-se perfect standardelor impuse de celebra nutriționistă : ✔️ sunt obținute din făină de secară (preponderent) și/sau ovăz bio, de la ferme certificate ecologic ✔️ au un adaos scăzut de zahăr invertit; unele sortimente conțin miere locală obținută din zona Parcului Național Gauja din Latvia ✔️ conțin 100% ingrediente naturale – fără aditivi, coloranți alimentari sau organisme modificate genetic ✔️ reprezintă o sursă bogată de fibre ✔️ conțin vitaminele B și E care rămân prezente și după procesul de producție ✔️ conțin minerale precum fier, fosfor, zinc, magneziu și potasiu ✔️ nu au adaos de grăsimi ✔️ sunt potrivite pentru vegetarieni De ce să optăm pentru cereale de secară? Chiar dacă grâul este ingredientul omniprezent în produsele de panificație și patiserie, merită să aruncăm o privire și asupra secarei, una dintre celelalte trei cerealele minune. Secara este mai greu de prelucrat și are proprietăți nutritive superioare făinei clasice de grâu. Este o sursă bogată de mangan, 100 de grame de boabe de secară asigurând cu 33% mai mult decat necesarul zilnic al organismului pentru acest mineral de bază. Aceeași cantitate asigură 55% din necesarul zilnic de fibre, 50% din seleniu și triptofan, 35% din fosfor și magneziu și 25% din proteine. Vitaminele importante care se găsesc în secară sunt A, B, E și K. Puţină lume ştie că micile grăunţe maronii din spicul de secară conţin aproape aceeaşi cantitate de proteine ca şi pulpa de porc, fără a conţine însă şi grăsimile saturate din carne, incriminate în producerea cancerului de colon sau de sân. Cu o aromă bogată și un gust dulceag, mai pregnant decât cel al grâului, pâinea neagră de secară, extrem de aromată și gustoasă, s-a aflat m