Compania fondata in 1936, Gerardo Cesari a devenit curand sinonim cu vinurile veronese din intreaga lume.
Temperatura de servire:10°/12°C Asocieri gastronomice: ideal cu peste si carne alba.
Cuvinte cheie: vin, cesari, rose, roze, vin rose, vin roze, vin Rose italia, vin roze italia.
Pe palat este uscat, proaspet si catifelat.
Buchetul este unul intens,floral si de fructe.
Pe palat este uscat, proaspet si catifelat.
Culoare:roze-intens.
Se obtine din vinificarea partiala a strugurilor rosii, mustul ramane in contact cu partile solide ale strugurilor pana cand se atinge umbra roz dorita.
Recoltarea are loc spre sfarsitul lunii septembrie.
Astfel vinurile Cesari incep povestea de succes in intraga lume.
Pivnita din Cavaion Veronese a fost conceputa si construita tinand cont de atentiile de care vinurile au nevoie, de aceea au dedicat un spatiu deosebit „riposo” vinurilor, considerand aceasta faza fundamentala pentru cresterea si personalizarea lor.
Deja la inceputul anilor 70, Amarone Cesari a fost printre primele care au ajuns pe cele cinci continente datorita pasiunii si initiativei familiei Cesar.
Compania fondata in 1936, Gerardo Cesari a devenit curand sinonim cu vinurile veronese din intreaga lume