Cumpara de la bauturialcoolice.ro

Cesari Bosan Riserva Amarone della Valpolicella Classico Corvina & Rondinella DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L - Cesari


Cesari Bosan Riserva Amarone della Valpolicella Classico Corvina & Rondinella DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L
218.48 Lei

Disponibil

(04-07-2024)
Cumpara de la bauturialcoolice.ro

Produs vandut de bauturialcoolice.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara cesari bosan riserva cesari de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru cesari bosan riserva cesari

Compania fondata in 1936, Gerardo Cesari a devenit curand sinonim cu vinurile veronese din intreaga lume.
Ideal ca vin de meditatie..
Asocieri gastronomice: excelent cu vanat, carne la gratar si tocana.
Temperatura de servire:18-20 C.
Gust: plin si catifelat, isi afiseaza toata puterea intr-un corp cald si elegant.
Buchet: parfumul caracteristic al cireselor se combină cu indicii de mirodenii, cacao si vanilie.
Culoare: rosu.
Imbatranirea este completata cu inca 15 luni de odihna in sticla inainte de comercializare.
In acest stadiu Incepe imbatranirea vinului, care va dura trei ani, partial in butoaie de stejar mari (slavoneze) si partial in baricuri franceze si tonneaux (Allier).
Vinul este scos de pe drojdii si transferat in cuve din otel inoxidabil, unde are loc fermentatia malolactica.
Tehnica de macerare utilizata este pe coji, avand o durata de 30 de zile.
La sfarsitul perioadei de uscare, strugurii au pierdut 30-40% din greutatea initiala, creste intensitatea aromei si concentratia de zahar, care este indispensabila pentru a garanta un grad constant de alcool (aproximativ 16% în volum) in timpul procesului de fermentaţie.
Procesul de uscare are loc pana la jumatatea lunii ianuarie si in aceste 4 luni, ciorchinii sunt controlati permanent si eliminati cei alterati.
Strugurii sunt lasati sa se usuce in incaperi numite "Fruttai", unde exista ferestre mari pentru a permite circulatia libera a aerului, care este vitala pentru a evita alterarea lor.
In timpul recoltarii, cei mai buni ciorchini sunt culesi si asezati, foarte atent si intr-un singur strat in ladite mici din lemn.
Strugurii destinați producerii vinului Amarone trebuie sa fie recoltati cu 1-2 saptamani inaintea celor pentru producerea vinului Valpolicella.
Astfel vinurile Cesari incep povestea de succes in intreaga lume.
Pivnita din Cavaion Veronese a fost conceputa si construita tinand cont de atentiile de care vinurile au nevoie, de aceea au dedicat un spatiu deosebit „riposo” vinurilor, considerand aceasta faza fundamentala pentru cresterea si personalizarea lor.
Deja la inceputul anilor 70, Amarone Cesari a fost printre primele care au ajuns pe cele cinci continente datorita pasiunii si initiativei familiei Cesar.
Compania fondata in 1936, Gerardo Cesari a devenit curand sinonim cu vinurile veronese din intreaga lume


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse