Chitosan 750 mg Solaray, 60 capsule, Secom 
Ajută la menținerea nivelului normal de colesterol.
Proprietăți:- extract de Chitoșan, din carapace de crustacee, 750mg/capsulă- capacitate mare de legare a grăsimilor (93%), datorită gradului de deacetilare a chitinei - gradul de deacetilare definește capacitatea de legare a grăsimilor- deacetilare prin metoda enzimatică (nu chimică)- nu crește glicemia (chitoșanul este o fibră alimentară nedigerabilă, nu este degradat de pH-ul acid gastric)- sub formă de capsule vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene/veganeEfecte și beneficii:Chitoșanul este obținut printr-un proces de deacetilare din chitina extrasă din exoscheletul crustaceelor.
Datorită acestei polaritați pozitive, chitoșanul are capacitatea de a atrage și lega acizii biliari și particulele de grăsime cu polaritate negativă și de a le elimina prin fecale (reduce reabsorbția acizilor biliari în circuitul entero-hepatic).
Chitoșanul în contact cu apă formează, la pH acid o masă gelatinoasă care lubrifiază, înmoaie, crește volumul și facilitează evacuarea bolului fecal fără să crească motilitatea colonului.- menținerea concentrațiilor normale de colesterol în sânge**Efectul se obține în condițiile unui consum zilnic de 3g de Chițoșan, conform Regulamentului (UE) 432/2012.
Compoziție (Per 2 capsule):Chitosan 1500 mg (93% obținut prin deacetilarea chitinei din carapace de crustacee)Mod de administrare:Câte 2 capsule de 2 ori/zi, cu 30 de minute înainte de mesele de prânz și de seară, cu 200ml de apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.
A se consuma la interval de minimum 4 ore față de vitamine liposolubile, acizi grași esențiali și medicamente.
Prezentare:60 capsule vegetale.
Doar prin acest proces se obțin molecule de chitoșan cu polaritate pozitivă.
Chitosan 750 mg Solaray, 60 capsule, Secom 
Ajută la menținerea nivelului normal de colesterol.
Proprietăți:- extract de Chitoșan, din carapace de crustacee, 750mg/capsulă- capacitate mare de legare a grăsimilor (93%), datorită gradului de deacetilare a chitinei - gradul de deacetilare definește capacitatea de legare a grăsimilor- deacetilare prin metoda enzimatică (nu chimică)- nu crește glicemia (chitoșanul este o fibră alimentară nedigerabilă, nu este degradat de pH-ul acid gastric)- sub formă de capsule vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene/veganeEfecte și beneficii:Chitoșanul este obținut printr-un proces de deacetilare din chitina extrasă din exoscheletul crustaceelor