Cumpara de la planteea.ro

Cholenat anticolesterol complex forte 60cp - VITAKING - VITAKING


Cholenat anticolesterol complex forte 60cp - VITAKING
84.8 Lei

Disponibil

(28-09-2024)
Cumpara de la planteea.ro

Produs vandut de planteea.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara cholenat anticolesterol complex vitaking de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru cholenat anticolesterol complex vitaking

Cholenat anticolesterol complex forte cp VITAKING Supliment alimentar cu extract de Anghinare Orezrosu fermentat si flavonoide citrice Anghinarea menţine la nivel normal grasimile din sange si colesterolul Anghinarea este o leguma considerata si o planta medicinala originara din Africa de Nord Aghinarea este un adevarat deliciu fiind cultivata inca de pe vremea grecilor si romanilor iar in zilele noastre este din ce in ce mai apreciata de gastronomia europeana In antichitate fiind utilizata iniţial in scop alimentar exista surse documentare care fac referire la efectul terapeutic al plantei Extract de Orezrosu fermentat Orezul rosu este consumat de secole in Orientul Indepartat in Japonia si China nu doar ca aliment ci si ca substanţa cu efect terapeutic in medicina populara Mai mult in zilele noastre in ţarile occidentale incepe sa se raspandeasca si in cercul terapeuţilor naturisti Insa nu orezul insusi este interesant ci drojdia o ciuperca parazita ce se formeaza pe orezul rosu Culoarea orezului se datoreaza ciupercii Monascus purpureus Deci orezul in sine are iniţial o culoare alba fiind fermentat apoi de ciuperca Monascus purpureus capatand astfel o culoarea rosie In Orientul Indepartat si in China Orezul rosu este foarte popular de mult timp fiind menţionat si in carţile medicinii tradiţionale chineze antice Flavonoide Substanţele flavonoide denumite uneori bioflavonoide  sunt raspunzatoare pentru gustul si mirosul caracteristic al fructelor si legumelor Din cauza lor difera gustul si mirosul spanacului de cel al portocalei din cauza lor ardeiul are culoare rosie iar afinele sunt albastre Insa flavonoidele inseamna mult mai mult decat gustul si mirosul fructelor Vitaminele P descoperite de SzentGyörgyi SzentGyörgyi Albert a fost primul care a descris compusul abia cunoscut pe atunci si pe care la denumit vitamina P Şi pentru ca in anii acest compus parea sa fie vital la identificat ca fiind o vitamina ca si multe alte microelemente nutritive pe vremea aceea Astazi nu mai sunt denumite vitamine P insa raman compusi vegetali foarte valorosi.
Cholenat anticolesterol complex forte cp VITAKING Supliment alimentar cu extract de Anghinare Orezrosu fermentat si flavonoide citrice Anghinarea menţine la nivel normal grasimile din sange si colesterolul Anghinarea este o leguma considerata si o planta medicinala originara din Africa de Nord Aghinarea este un adevarat deliciu fiind cultivata inca de pe vremea grecilor si romanilor iar in zilele noastre este din ce in ce mai apreciata de gastronomia europeana In antichitate fiind utilizata iniţial in scop alimentar exista surse documentare care fac referire la efectul terapeutic al plantei Extract de Orezrosu fermentat Orezul rosu este consumat de secole in Orientul Indepartat in Japonia si China nu doar ca aliment ci si ca substanţa cu efect terapeutic in medicina populara Mai mult in zilele noastre in ţarile occidentale incepe sa se raspandeasca si in cercul terapeuţilor naturisti Insa nu orezul insusi este interesant ci drojdia o ciuperca parazita ce se formeaza pe orezul rosu Culoarea orezului se datoreaza ciupercii Monascus purpureus Deci orezul in sine are iniţial o culoare alba fiind fermentat apoi de ciuperca Monascus purpureus capatand astfel o culoarea rosie In Orientul Indepartat si in China Orezul rosu este foarte popular de mult timp fiind menţionat si in carţile medicinii tradiţionale chineze antice Flavonoide Substanţele flavonoide denumite uneori bioflavonoide  sunt raspunzatoare pentru gustul si mirosul caracteristic al fructelor si legumelor Din cauza lor difera gustul si mirosul spanacului de cel al portocalei din cauza lor ardeiul are culoare rosie iar afinele sunt albastre Insa flavonoidele inseamna mult mai mult decat gustul si mirosul fructelor Vitaminele P descoperite de SzentGyörgyi SzentGyörgyi Albert a fost primul care a descris compusul abia cunoscut pe atunci si pe care la denumit vitamina P Şi pentru ca in anii acest compus parea sa fie vital la identificat ca fiind o vitamina ca si multe alte microelemente nutritive pe vremea aceea Astazi nu mai sunt denumite vitamine P insa raman compusi vegetali foarte valorosi


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse