Descriere - Aceasta Ciocolata este preparata din ingrediente organice pentru un gust unic si beneficii maxime pentru organism.
- A se pastra in ambalajul original, la loc uscat si racoros, departe de actiunea directa a soarelui.
.
- Se lasa putin sa se racoreasca si se adauga la desert atunci cand este inca calda.
- Asteptati ca Ciocolata sa se topeasca incet, amestecand continuu pana cand compozitia devine omogena si fluida.
- Rupeti sau taiati Ciocolata in bucati mici si puneti-o intr-un bol sau vas termorezistent pe care il veti aseza deasupra unui alt vas cu apa fierbinte (fara ca fundul vasului sa intre in contact cu apa).
- Necesita topire de preferinta la bain-marie, astfel incat Ciocolata sa atinga o temperatura uniforma.
- Valori nutritionale/100 g: valoare energetica: 2414 kJ/579 kKal, grasimi: 37,9 g, din care acizi grasi saturati: 23,8, glucide: 52 g, din care zahar: 52 g, proteine: 7,6 g, sodiu: 0,28 g.
Utilizare - Ideala pentru creme si glazuri.
- Informatii despre alergeni: poate contine urme de gluten si nuci. *=Ingredient provenit din agricultura ecologica.
Continut - Un pachet contine 200g Ciocolata Vivani, cuvertura alba, produs ecologic.
- Ingrediente: zahar brut din trestie*, unt de cacao*, lapte praf integral*, emulgator: lecitine* (floarea-soarelui*), extract de vanilie bourbon*.
- Alcatuita 100% din alimente ecologice pure.
- Continut de cacao: minim 30%.
- Ofera deserturilor un gust delicat si o stralucire de durata.
- Potrivita atat pentru realizarea de creme si glazuri, cat si pentru decorarea produselor de cofetarie (torturi, prajituri) datorita fluiditatii.
- Formatul practic de 200g o face indispensabila pentru cofetarii pasionati.
Proprietati - Ciocolata alba fina, delicata, din ingrediente naturale de cea mai buna calitate, provenite din culturi certificate biologic.
Descriere - Aceasta Ciocolata este preparata din ingrediente organice pentru un gust unic si beneficii maxime pentru organism