Coacazele negre contin un numar impresionant de vitamine (B1, B2, B6, C) si minerale alcalinizate (fosfor, fier, magneziu si calciu).
Consumul acestor fructe aduce urmatoarele beneficii terapeutice: trateaza anemia, surmenajul, insuficienta cardiaca si respiratorie, pneumonia, gastrita, hipertensiunea arteriala, ulcerul, diareea cronica, dizenteria, bolile reumatice, arteroscleroza, obezitatea, tulburarile circulatorii, bolile oculare , insomniile si afectiuni ale sistemului nervos.
Coacazele pot fii consumate ca atare, la micul dejun cu cereale si lapte sau sub forma de suc, sirop, ceai, etc..
Coacazele negre contin un numar impresionant de vitamine (B1, B2, B6, C) si minerale alcalinizate (fosfor, fier, magneziu si calciu).
Consumul acestor fructe aduce urmatoarele beneficii terapeutice: trateaza anemia, surmenajul, insuficienta cardiaca si respiratorie, pneumonia, gastrita, hipertensiunea arteriala, ulcerul, diareea cronica, dizenteria, bolile reumatice, arteroscleroza, obezitatea, tulburarile circulatorii, bolile oculare , insomniile si afectiuni ale sistemului nervos.
Coacazele pot fii consumate ca atare, la micul dejun cu cereale si lapte sau sub forma de suc, sirop, ceai, etc.