CE CONTINESemintele contin o cantitate mare de substante proteice, grasimi, fitosteroli, taninuri, cumarine.
Minerale: fier, zinc si potasiu.
CUM ACTIONEAZAStimuleaza metabolismul glucidic, lipidic, usureaza digestia, stimuleaza apetitul, detoxifiaza organismul.
CUM SE CONSUMAEste folosit pentru condimentarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si branzeturi.
ISTORICOriginea schindufului este o mare enigma pentru cercetatorii de azi, intrucat el era folosit concomitent in Egiptul Antic, in India si in China.
PENTRU CE RECOMANDAMReglarea nivelului colesterolului, lipsa poftei de mancare, disconfort pe perioada de premenopauza.
CONTRAINDICATIINu se administreaza femeilor insarcinate..
Vitamine: retinol, niacina, acid ascorbic si piridoxina.
CE CONTINESemintele contin o cantitate mare de substante proteice, grasimi, fitosteroli, taninuri, cumarine