Cumpara de la planteea.ro

Conserva ciuperci felii 425ml - NATURAVIT - NATURAVIT FOOD


Conserva ciuperci felii 425ml - NATURAVIT
9.3 Lei

Disponibil

(08-07-2024)
Cumpara de la planteea.ro

Produs vandut de planteea.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara conserva ciuperci felii naturavit food de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru conserva ciuperci felii naturavit food

ciuperci taiate felii la Conserva ml NATURAVIT Food Ciupercile NATURAVIT sunt selectionate cu atentie din culturi dezvoltate in mediu natural pentru a asigura un produs de calitate cu gust autentic Sunt pasteurizate felii si pot fi adaugate cu usurinta in orice preparat Agaricus bisporus este acum cultivata in cel putin de tari din intreaga lume Ciupercile Agaricus bisporus sau champignon sunt cele mai cunoscute pe piata din tara noastra Ciupercile Agaricus sunt de culoare alba crem si maron sau bruna Proteina vegetala obtinuta din ciuperci se afla pe locul doi pe plan mondial dupa cea din soia Ciupercile comestibile in general sunt considerate alimente cu o valoare nutritiva ridicata Partea comestibila a unei ciuperci reprezinta mai mult de din produsul utilizat de consumator Compozitia chimica a ciupercilor difera de la o specie la alta in functie de stadiul de dezvoltare de substratul nutritiv pe care cresc de partea morfologica luata in considerare perioada de crestere conditiile de microclimat etc In urma analizelor de laborator sa stabilit ca g ciuperci uscate consumate zilnic de catre om pot inlocui consumul de carne In acest sens un rol important este detinut de catre potasiu ce reprezinta dintre elementele minerale oxizii acestuia cu apa dau baze si participa la mentinerea echilibrului acidobazic al organismului iar sarurile de potasiu contribuie la reglarea continutului de apa din celulele vii Facand comparatie intre continutul ciupercilor in potasiu fata de continutul din alte legume situatia se prezinta astfel contin cu mai mult fata de dovlecei mai mult fata de mazare mai mult fata de ardei verde mai mult fata de ceapa verde mai mult fata de tomate mai mult fata de morcov mai mult fata de varza rosie Structura proteinelor din ciuperci este asemanatoare cu cea din cazeina laptelui albumina din ou gliadina din grau fiind alcatuite din aceiasi aminoacizi De asemenea proteinele din ciuperci sunt asemanatoare cu cele din carne si chiar daca din punct de vedere cantitativ ciupercile contin mai putine proteine decat carnea ele sunt suficiente pentru organismul uman fapt pentru care pot fi considerate un aliment complet.
ciuperci taiate felii la Conserva ml NATURAVIT Food Ciupercile NATURAVIT sunt selectionate cu atentie din culturi dezvoltate in mediu natural pentru a asigura un produs de calitate cu gust autentic Sunt pasteurizate felii si pot fi adaugate cu usurinta in orice preparat Agaricus bisporus este acum cultivata in cel putin de tari din intreaga lume Ciupercile Agaricus bisporus sau champignon sunt cele mai cunoscute pe piata din tara noastra Ciupercile Agaricus sunt de culoare alba crem si maron sau bruna Proteina vegetala obtinuta din ciuperci se afla pe locul doi pe plan mondial dupa cea din soia Ciupercile comestibile in general sunt considerate alimente cu o valoare nutritiva ridicata Partea comestibila a unei ciuperci reprezinta mai mult de din produsul utilizat de consumator Compozitia chimica a ciupercilor difera de la o specie la alta in functie de stadiul de dezvoltare de substratul nutritiv pe care cresc de partea morfologica luata in considerare perioada de crestere conditiile de microclimat etc In urma analizelor de laborator sa stabilit ca g ciuperci uscate consumate zilnic de catre om pot inlocui consumul de carne In acest sens un rol important este detinut de catre potasiu ce reprezinta dintre elementele minerale oxizii acestuia cu apa dau baze si participa la mentinerea echilibrului acidobazic al organismului iar sarurile de potasiu contribuie la reglarea continutului de apa din celulele vii Facand comparatie intre continutul ciupercilor in potasiu fata de continutul din alte legume situatia se prezinta astfel contin cu mai mult fata de dovlecei mai mult fata de mazare mai mult fata de ardei verde mai mult fata de ceapa verde mai mult fata de tomate mai mult fata de morcov mai mult fata de varza rosie Structura proteinelor din ciuperci este asemanatoare cu cea din cazeina laptelui albumina din ou gliadina din grau fiind alcatuite din aceiasi aminoacizi De asemenea proteinele din ciuperci sunt asemanatoare cu cele din carne si chiar daca din punct de vedere cantitativ ciupercile contin mai putine proteine decat carnea ele sunt suficiente pentru organismul uman fapt pentru care pot fi considerate un aliment complet


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse