Conservantul alimentar 5 l pentru vin este un produs pe baza de dioxid de sulf cu o concentratie de 6% ce contribuie la conservarea si stabilizarea vinului.
Conservantul alimentar este o substanta antiseptica si antioxidanta.
Mod utilziare Conservant alimentar pentru vin:Conservantul alimentar se aplica odata cu zdrobirea strugurilor si obtinerea mustului.
MOD DE PASTRARE: Produsul se depoziteaza intr-un spatiu uscat la o temperatura de aproximativ 27 grade Celsius.
DOZA RECOMANDATA: 1L/ 1000Kg de must sau vinProdusul Conservant alimentar pentru vin are un continut de 6% SO2 sub forma de solutie si este ambalat in recipient tip pet.
Informatii despre conservantul alimentar pentru vin:Mod de prezentareCompozitie/Substanta activa6% SO2 ProducatorMifalchimIndustriaVinuluiUtilizarePopulatie ProfesionalaConcentratie de utilizare1L/ 1000Kg.
Este recomandat ca in aceasta faza sa se utilizeze si tratmentul cu bentonizare pentru o limpezire buna a vinului.
Dupa tratamentul cu bentonita si Conservant alimentar vinul trebuie agitat in scopul omogenizarii dupa care se poate consuma in minimum 21 de zile.
Astfel asigura o fermentatie controlata si pastreaza toate calitatile oxidante ale vinului.
Se utilizeaza si atunci cand vinul s-a separate de drojdieAplicarea conservantului alimentar impiedica otetirea vinului.
Conservantul alimentar 5 l pentru vin este un produs pe baza de dioxid de sulf cu o concentratie de 6% ce contribuie la conservarea si stabilizarea vinului.
Conservantul alimentar este o substanta antiseptica si antioxidanta.
Mod utilziare Conservant alimentar pentru vin:Conservantul alimentar se aplica odata cu zdrobirea strugurilor si obtinerea mustului