Un vin roșu catifelat, corpolent și rotund (maturat circa 1 an în barrique din lemn românesc și franțuzesc), cu arome intense, de fructe negre de pădure coapte și rascoapte, vanilie, cedru și cacao.
Informații suplimentare: A obținut medalie GOLD la AWC Viena în 2019..
Asocieri culinare: Savuros in asociere cu carne roșie (porc, vită, vânat) la gratar sau cuptor condimentata cu ierburi, tortellini / pelmeni cu carne, lasagna bogată în carne, branzeturi moi innobilate cu mucegai.
Poate avea depuneri.
Recomandăm aerarea în decantor larg, cu circa 20-30 minute înainte de servire.
Recomandare servire: De consumat la temperatura de 18-20°C în pahare mari de vin model Bordeaux, cu picior.
Suculent, plin și corpolent, cu tanini rotunzi și echilibrati, si de o senzatie finală prelungă, dulceaga si fructata.
Un vin roșu catifelat, corpolent și rotund (maturat circa 1 an în barrique din lemn românesc și franțuzesc), cu arome intense, de fructe negre de pădure coapte și rascoapte, vanilie, cedru și cacao