Descriere YEO:
Pe YEO găsești Cronica esecului - Nicolae Munteanu de la Nicolae Munteanu, în categoria Beletristica.
Indiferent de nevoile tale, Cronica esecului - Nicolae Munteanu din categoria Beletristica îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 25 Lei
Caracteristicile produsului Cronica esecului - Nicolae Munteanu
- Brand: Nicolae Munteanu
- Categoria: Beletristica
- Magazin: libris.ro
- Ultima actualizare: 09-12-2024 05:19:46
Comandă Cronica esecului - Nicolae Munteanu Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Cronica esecului - Nicolae Munteanu de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Moto: „Daca nu ai cont... nu existi.” (din intelepciunea contemporana a internetului) In mileniul al III-lea d.H., dupa alte citeva mii de ani de civilizatie antica si de precivilizatie, secolul al XXI-lea a demarat foarte comunicativ. Indiscutabil, revolutiile in era comunicarii se produc perpetuu sub ochii nostri. Dar mai ales prin ochii nostri. Miliarde de oameni au amprente digitale si pot fi gasiti printr-un simplu sau cel mult dublu click. Avem retele de socializare care mai de care. Facebook, Instagram, Snapchat, Whatsapp, Linkedln sau Pinterest. Skype sau Myspace. Nu mai este doar un moft, nu e doar un trend, e o necesitate. O conditie sine qua non ontologica pentru persoane fizice sau juridice, tineri sau octogenari, cunoscuti sau anonimi, pentru teroristi sau servicii secrete, terestri sau extraterestri. Orice civilizatie din Calea Lactee ne-ar putea afla toate secretele doar facindu-si un cont. Si cunoscind citeva semne si coduri lingvistice numite limbi. Daca exista o limba a lui Cervantes, a lui Shakespeare, a lui Goethe, exista si o limba a lui Eminescu. Odata, prin secolul al XIX-lea, limba romana era asemuita metaforic cu „un fagure de miere”. Altadata, prin secolul XX, era considerata de Nichita Stanescu „acasa lui sint”. In secolul actual cautam. Si descoperim ca nu mai stim sa vorbim, ca logica limbii romane contemporane dispare in exprimare, ca si cum n-am mai fi acasa.