Istoria piemonteza si cultura agricola fac o gama incredibila de materii prime fine, care exprima pamantul din care provin.
Vermutul se potriveste perfect cu putina gheata si coaja de lamaie sau doar cu gheata..
Gust: este un vin moale, rotund si echilibrat.
Miros: profilul olfactiv este deosebit de vinos, zaharat cu nuante de portocala si vanilie.
Culoare: galben chihlimbar.
Del Professore Classico este o bijuterie olfactiva si gustativa pura.
Amestecul include apoi adaugarea de sirop de trestie de zahar.
Cu vermutul Classico, scopul lui Del Professore a fost de a recrea stilul popular de Vermut asa cum exista in Italia la sfarsitul secolului al XVIII-lea.
Acesta este vermutul clasic, este un vin alb obtinut din vinificarea strugurilor Moscato, proveniti din terroir-ul Langhe, aromat cu selectia iscusita de absint, menta, citrice, gentiana, vanilie, cuisoare, buzdugan si alte ierburi si condimente, cea mai mare parte fiind adunate pe versantii Alpilor care inconjoara nordul Piemontului.
Altele provin de la mici producatori ale caror produse exprima caracteristicile organoleptice specifice si excelenta calitativa a locurilor lor de origine.
Distileria produce si selecteaza unele condimente.
Altitudinea, solurile uscate, zilele calduroase si noptile reci: toate acestea au influenta asupra ierburilor, fructelor si florilor locale, creand arome foarte concentrate.
Istoria piemonteza si cultura agricola fac o gama incredibila de materii prime fine, care exprima pamantul din care provin