Piemontul, un pamant de campii si dealuri fertile, spalat de raurile care curg din muntii din apropiere, este renumit pentru bogatia sa de vinuri fine si produse alimentare, inclusiv vinuri grozave - precum Barolo - si pretioasa trufa alba rara de Alba.
Gust: plin si rotund, in care exista un postgust usor amar, precum si un tanin delicat..
Miros: cu arome calde, pe un profil mentolat si balsamic, care aminteste de amestecurile farmaceutice din trecut.
Culoare: rosie intensa, strabatuta de reflexe care tind mai mult spre portocaliu.
Vermouth del Professore intruchipeaza o mare traditie artizanala care a plasat intotdeauna orasul Torino in topul crearii acestei lichioruri aromate.
Rafinati timp de sase luni in butoaie mici de stejar, unde creste fluxul de arome lemnoase, balsamice si mentolate care se simt pe nas. "Rosso di Torino" este singurul Vermut din lume creat din vinuri albe si rosii 100% italiene, cu arome exclusiv vegetale produse in peretii Distileriei .
Acesta este terroir-ul lui Del Professore.
Vermouth s-a nascut in orasul istoric Torino, in inima acestei regiuni, unde unii mici producatori artizanali au reinviat, in ultimii ani, retete vechi de familie, punand bazele renasterii Vermutului si a artei nobile a producerii bauturilor spirtoase italiene.
Piemontul, un pamant de campii si dealuri fertile, spalat de raurile care curg din muntii din apropiere, este renumit pentru bogatia sa de vinuri fine si produse alimentare, inclusiv vinuri grozave - precum Barolo - si pretioasa trufa alba rara de Alba