zdrobitor struguri manual cuDesciorchinator, 500kg / Ora, 30L, Micul Fermier ( MODEL NOU )In scopul eliberarii mustului din boabele de struguripentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, estenecesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului.
Acest zdrobitor este indispensabil oricareigospodarii.
Mod de utilizare:Zdrobitorul de struguri se amplaseaza deasupra butoiuluiunde se vor colecta strugurii zdrobiti si se invarte manivela inainte deutilizare se va spala bine zdrobitorul cu jet de apa.
Zdrobitorul se va amplasa deasupra unui vas cu capacitatede minim 50L (butoi, putina) in care sa se colecteze strugurii zdrobitiAlimentarea cuvei zdrobitorului va fi facuta fara frunzesau parti lemnoase - altele decat ciorchinii strugurilor.intretinere:.
Operatia tehnologica initiala din cadrulprelucrarii primare a strugurilor este zdrobirea bobitelor si separareaciorchinilor (desciorchinarea).
Aceasta operatiece poarta numele de zdrobire, trebuie sa satisfaca anumite conditii de caredepinde calitatea mustului obtinut.
zdrobitor struguri manual cuDesciorchinator, 500kg / Ora, 30L, Micul Fermier ( MODEL NOU )In scopul eliberarii mustului din boabele de struguripentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, estenecesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului