Dimensiuni produs Dimensiuni cutie ambalare Inaltime 36 cm Inaltime 40 cm Latime 32 cm Latime 35,5 cm Adancime 27,5 cm Adancime 31 cm Greutate 3 kg Greutate 3,85 kg .fusion-body .fusion-builder-column-392{width:33.333333333333% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 20px;}.fusion-builder-column-392 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 5.76%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 5.76%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-392{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-392 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:640px) {.fusion-body .fusion-builder-column-392{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-392 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}} Uscarea (deshidratarea) este o metoda de incalzire a alimentelor si evaporare ulterioara a apei.
Cu un consum redus de energie de 250 W , o zona de uscare activa de 0,6 m2 si un control continuu al temperaturii de.
Deshidratorul-uscator de alimente Gallet QUIMPER DES122 Â este ideal pentru iubitorii de fructe uscate, carne, peste, legume, ciuperci sau verdeata.
Aerul umed este evacuat din uscatorul de alimente prin orificiul central din ochiuri si prin orificiul din capac.
Aerul este absorbit prin gaurile de aspiratie din partea de jos a unitatii de baza, este incalzit la temperatura prestabilita si apoi suflat in interiorul ochiurilor individuale.
Acest lucru inseamna ca pot absorbi multa caldura si pot crea o cantitate suficienta de abur.
Majoritatea alimentelor elibereaza rapid umiditatea in primele etape de uscare.
Dimensiuni produs Dimensiuni cutie ambalare Inaltime 36 cm Inaltime 40 cm Latime 32 cm Latime 35,5 cm Adancime 27,5 cm Adancime 31 cm Greutate 3 kg Greutate 3,85 kg .fusion-body .fusion-builder-column-392{width:33.333333333333% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 20px;}.fusion-builder-column-392 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 5.76%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 5.76%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-392{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-392 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:640px) {.fusion-body .fusion-builder-column-392{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-392 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}} Uscarea (deshidratarea) este o metoda de incalzire a alimentelor si evaporare ulterioara a apei