Alimentatia optima pentru cresterea longevitatii.
Elyane Lèbre , jurnalist si membru al Asociatiei Franceze Antiaging, este consultant pe probleme care tin de antiimbatranire si organizeaza ateliere culinare dedicate acestui subiect..
Iar imbatranirea devine facultativa.
De asemenea, in aceasta abordare echilibrata impotriva imbatranirii veti afla ca mancatul sanatos este cel mai bun antidot impotriva uzurii.
Si care sa fie placerea cea mai mare? Ei bine, este aceea de a intra in bucatarie inarmati cu 40 de secrete antiimbatranire, seducatoare si simple, care previn efectele radicalilor liberi.
Cartea de fata va invita sa descoperiti tactici de succes referitoare la alimentatia ideala, la hrana pe care trebuie sa o evitati si la depoluarea alimentara, dar si secretele fierberii nontoxice, rolul esential al acizilor grasi sau semnificatia reducerii numarului de calorii.
Modul in care ne alimentam ne influenteaza, asadar, nivelul de energie, de vitalitate, dar si calitatea vietii.
Numeroase studii stiintifice, printre care si cel realizat asupra centenarilor din insula japoneza Okinawa, subliniaza ca o nutritie corecta promite organismului ani lungi si sanatosi.
Ati trecut de 40 de ani si v-ati dori sa opriti cumva aCele ceasornicului sau chiar sa le dati inapoi? Sunteti motivati? Atunci cartea de fata, dedicata alimentatiei antiimbatranire, vi se adreseaza.
Alimentatia optima pentru cresterea longevitatii