Diversificarea raw si vegana.
Pe langa numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase retete raw si vegane gatite, destinate nu doar copiilor, ci intregii familii, reprezinta o excelenta baza de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sanatoase ale micul vostru odor, ce-i vor asigura un start in viata plin de vigoare, elan si buna dispozitie..
Intrucat una dintre etapele delicate din viata tinerilor parinti o constituie Diversificarea hranei bebelusului, cartea ii ghideaza competent asupra celor mai potriviti pasi de urmat, cunostintele autoarei fiind dublate de experienta sa nemijlocita.
Licentiata in muzica la Universitatea de Arte &bdquo
George Enescu“ din Iasi, Ligia Pop e profesoara de pian.
A castigat, alaturi de alti 15 bucatari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef.
Este gazda show-urilor TV online &bdquo
Ligia’s Kitchen“ si &bdquo
De vorba cu Ligia“.
Activeaza ca raw food chef (maestru bucatar specializat in hrana fara foc), e consultant in nutritie, sustine demonstratii culinare si organizeaza anual la Bucuresti Raw Generation Expo, care promoveaza pe plan national un stil de viata sanatos.
Editia a II - a, revizuita si adaugita La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a sase carti: Pasi in lumea muzicii, Retete vegane fara foc (laureata a Gourmand World Cookbook Awards), Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie, Deserturi pentru parinti si copii sanatosi, Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa si Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos.
Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari.
Diversificarea raw si vegana