Sortimentul de cafea artizanala de origine Costa Rica te va surprinde prin gustul dulce, in care vei regasi note de migdale si cacao, caramel si cirese. -.
Tara de origine: Costa Rica, Regiunea fermei: San Jose
Varietate: Caturra, Catuai, altitudine: 1200-2000m.
Proaspat prajita in Romania.
Ambalajul este prevazut cu un sistem de deschidere-resigilare, astfel: daca se doreste pastrarea cafelei in ambalajul original si resigilarea acestuia, se va deschide cu ajutorul cheitei de pe verso, deasupra valvei unidirectionale.
Este ambalata imediat dupa procesul de prajire si odata cu eliminarea gazelor specifice, doar aerul din interiorul ambalajului va fi expulzat prin valva unidirectionala cu care acesta este prevazut, astfel obtinand o cafea cu un gust intens si o prospetime ce dureaza pana la 12 luni.
Cafeaua artizanala reprezinta grija pentru detalii: este produsa de regula in ferme individuale, este prelucrata in loturi mici si mai usor prajita, la un grad mediu, oferindu-ne ocazia de a tine sub control aciditatea specifica fiecarei regiuni, implicit calitatea pana sa ajunga in cana dumneavoastra.
Este ideala pentru iubitorii de cafea interesati mai degraba de gustul cafelei decat de taria sa.
Sortimentul de cafea artizanala de origine Costa Rica te va surprinde prin gustul dulce, in care vei regasi note de migdale si cacao, caramel si cirese