Sortimentul de cafea artizanala Tanzania te va surprinde prin notele exotice de kiwi si ciocolata, conceput cu grija pentru iubitorii cafelei de calitate.
Tara de origine: Tanzania, Regiunea fermei: Moshi ARushi
Varietate: Typica; altitudine: 950-1900m..
Proaspat prajita in Romania.
Ambalajul este prevazut cu un sistem de deschidere-resigilare, astfel: daca se doreste pastrarea cafelei in ambalajul original si resigilarea acestuia, se va deschide cu ajutorul cheitei de pe verso, deasupra valvei unidirectionale.
Este ambalata imediat dupa procesul de prajire si odata cu eliminarea gazelor specifice, doar aerul din interiorul ambalajului va fi expulzat prin valva unidirectionala cu care acesta este prevazut, astfel obtinand o cafea cu un gust intens si o prospetime ce dureaza pana la 12 luni.
Cafeaua artizanala reprezinta grija pentru detalii: este produsa de regula in ferme individuale, este prelucrata in loturi mici si mai usor prajita, la un grad mediu, oferindu-ne ocazia de a tine sub control aciditatea specifica fiecarei regiuni, implicit calitatea pana sa ajunga in cana dumneavoastra.
Vei regasi accente dulci si note florale care iti vor trezi simturile.
Sortimentul de cafea artizanala Tanzania te va surprinde prin notele exotice de kiwi si ciocolata, conceput cu grija pentru iubitorii cafelei de calitate