DescriereCapacitatea de muncă şi starea de bine pot fi influenţate în mare parte de comportamentul nostru.
De cele mai multe ori , pregătirea meselor de peşte este laborioasă.
Compozitie1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi graşi Omega-3 - cel puţin 30%), 12 mg vitamina E (100% din doza zilnică recomandată).
Mod de administrareSe administrează 1 capsulă nemestecată zilnic, în timpul mesei, cu suficient lichid.
ProducatorDoppelherzMod de prezentareCutie cu 120 capsule + cutie cu 60 de capsule.
Dar nu toată lumea consumă cu plăcere sau suportă peştele.
Astăzi se ştie că acizii graşi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutriţii sănătoase pentru inimă, pentru balanţa de colesterol şi grăsimi / trigliceride din organism. Se recomandă astfel cel puţin două mese de peşte bogat în acizi graşi Omega-3 pe săptămână.
Importantă este, de asemenea, o limitare a aportului de trigliceride şi colesterol şi creşterea aportului de grăsimi corecte.
Noi avem nevoie de aceşti acizi nesaturaţi cu catenă lungă pentru buna funcţionare a sistemului nervos şi întretinerea acuităţii vizuale.
Mişcarea suficientă şi hrana sănătoasă sunt componente importante pentru buna funcţionare a inimii.
Surse bune sunt peştii graşi care trăiesc în ape reci, cum ar fi somonul, heringul şi macroul. Însă numai puţine alimente conţin aceste substanţe importante.
Reprezentanţi imporatanţi ai acizilor graşi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) şi docosahexaenoic (DHA).
O mare parte a nutriţiei lor constă în peşti care cresc în apă rece şi care sunt deosebit de bogaţi în acizi graşi Omega-3. Astăzi se cunoaşte faptul că acizii graşi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutriţii sănătoase pentru inimă: acizii graşi Omega-3 sunt substanţe nutritive importante pentru balanţa valorilor de colesterol şi grăsimi / trigliceride din corp.
Organismul uman nu este capabil să producă acizi graşi Omega-3; aceştia trebuie aduşi din alimentaţie.
Adesea, hrana noastră conţine prea mult colesterol şi grăsimi neadecvate. Asupra efectului acizilor graşi Omega-3 a fost atrasă atenţia printr-un fenomen din Groenlanda: deşi eschimoşii nu se hrănesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterală şi prea grasă, sistemul lor circulator este de cele mai multe ori rezistent şi capabil de eforturi.
Stresul de la locul de muncă şi din viaţa de zi cu zi, precum şi supraponderabilitatea nu sunt de dorit pentru sănătatea noastră.
Obiceiurile alimentare influenţează nivelul colesterolului şi balanţa nivelului de grăsimi / trigliceride din organism.
De cele mai multe ori, ne solicităm organismul prin: alimentaţie greşită, fumat, alcool şi lipsa de mişcare.
Astfel, mişcarea suficientă şi alimentaţia corectă sunt componente importante pentru un mod de viaţă echilibrat şi pentru funcţionarea inimii.
DescriereCapacitatea de muncă şi starea de bine pot fi influenţate în mare parte de comportamentul nostru