Drojdie, emulgator (sorbitan monostearat).
Ambalare: 125 g Producator: 
Doves Farm Foods, Berkshire, Marea Britanie..
Pastrati produsul intr-un loc ferit de caldura si umiditate si utilizati-l in maxim 2 luni de la deschidere.
Info aditional: Dupa deschiderea produsului rulati partea de sus a ambalajului pentru a scoate aerul si sigilati.
Coaceti aluatul in cuptorul preincalzit timp de 25-45 de minute in functie de marimea painii.
Intre timp puneti o tava cu apa in cuptor si incalziti-l la 200 grade Celsius.
Acoperiti-l si lasati-l sa creasca intr-un loc calduros timp de 40-45 minute.
Taiati aluatul si puneti-l intr-o tava unsa cu ulei sau pe o tava de copt.
Adaugati uleiul si framantati bine timp de cateva minute, presarand faina daca aluatul este prea lipicios.
Adaugati apa si amestecati pentru a obtine un aluat dur.
Amestecati faina, sarea, zaharul si drojdia rapida.
Reteta: 500 g faina alba sau integrala de grau, 1 lingurita sare, 1 lingurita zahar, 1 lingurita Drojdie rapida, 300 ml apa calduta, 1 lingura de ulei vegetal.
Se foloseste la prepararea painii coapta in cuptor sau la masina de paine.
Amestecati drojdia cu ingredientele uscate din reteta si apoi adugati lichidul.
Descriere: Utilizare: folositi 1 lingurita de Drojdie rapida la 500 g faina.
Nu contine gluten, grau, lapte, nuci sau soia.
Drojdie, emulgator (sorbitan monostearat)