Eritritol indulcitor de masa gr SOLARIS Plant belsug din natura Eritritol este un inlocuitor pentru zahar care are aspectul si gustul similare cu cele ale zaharului si cu un continut caloric redus Odata ce ajunge in organism in proportie de eritritolul este absorbit in intestinul subtire si apoi este eliminat prin urina Doar din acest indulcitor ajunge in colon de aceea acest indulcitor natural nu are efecte laxative atat de puternice cum pot avea alti indulcitori din aceeasi categorie Eritritolul este un indulcitor natural care nu contine carbohidraţi Este o pulbere cristalina alba fara miros Eritritolul este cu circa mai putin dulce comparativ cu zaharul rafinat are un gust dulce pur si nu lasa gustul specific steviei de exemplu Se gaseste in diferite fructe si legume dovleac para struguri si prune De asemenea este prezent in alimentele fermentate vin sos de soia bere si cascaval Preponderent se extrage din porumb Initial din boabe se obtine amidon din care mai tarziu se produce glucoza Mai apoi glucoza este fermentata cu drojdii alimentare inofensive Moniliallapollinis si in final se obtine Eritritol cu gradul de puritate de cel putin.
Eritritol indulcitor de masa gr SOLARIS Plant belsug din natura Eritritol este un inlocuitor pentru zahar care are aspectul si gustul similare cu cele ale zaharului si cu un continut caloric redus Odata ce ajunge in organism in proportie de eritritolul este absorbit in intestinul subtire si apoi este eliminat prin urina Doar din acest indulcitor ajunge in colon de aceea acest indulcitor natural nu are efecte laxative atat de puternice cum pot avea alti indulcitori din aceeasi categorie Eritritolul este un indulcitor natural care nu contine carbohidraţi Este o pulbere cristalina alba fara miros Eritritolul este cu circa mai putin dulce comparativ cu zaharul rafinat are un gust dulce pur si nu lasa gustul specific steviei de exemplu Se gaseste in diferite fructe si legume dovleac para struguri si prune De asemenea este prezent in alimentele fermentate vin sos de soia bere si cascaval Preponderent se extrage din porumb Initial din boabe se obtine amidon din care mai tarziu se produce glucoza Mai apoi glucoza este fermentata cu drojdii alimentare inofensive Moniliallapollinis si in final se obtine Eritritol cu gradul de puritate de cel putin