Essiac® este un amestec de patru plante, realizat in 1922 de Rene M.
A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza..
A se administra persoanelor diagnosticate cu diabet doar la recomandarea unui specialist.
Contraindicatii A nu se administra persoanelor cu alergii la plante din familia Asteraceae/Compositae, persoanelor diagnosticate cu litiaza renala, artrita, tulburari gastrointestinale (obstructii intestinale, apendicita, dureri abdominale de cauze necunoscute, sindrom de colon iritabil, boala Crohn, colita ulcerativa).
A se agita inainte de utilizare.
A se administra in maxim 2 saptamani de la desigilare.
Mod de administrare: Cate 2-4 lingurite (10-20ml) de 2 ori/zi cu 1 ora inainte de masa sau 2-3 ore dupa masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Beneficii: activarea functiilor de detoxifiere ale sangelui, limfei, ficatului, plamanilor, pielii, rinichilor; reduce acumularile de toxine, inclusiv metale grele (aluminiu, plumb, mercur, cadmiu, arsen) din organism reducerea multiplicarii celulelor cu diviziune celulara anormala detoxifierea si reducerea speciilor reactive: ajuta la cresterea nivelului de oxigenare celulara si la stimularea productiei limfocitelor T eliminarea lichidului in exces din cavitatile corpului sinteza hematiilor (globulelor rosii) menținerea normala a functiilor tiroidei, pancreasului, splinei, ficatului, vezicii biliare mentinerea sanatatii pielii in rani si abcese (si prin aplicatii externe) mentinerea echilibrului sodiu/potasiu in organism si a pH-ului alcalin, corespunzator starii optime de sanatate reducerea actiunii unor bacterii, fungi, virusuri, paraziti fluidificarea si eliminarea (expectoratia) mucusului din caile respiratorii.
Plantele folosite sunt cultivate, recoltate si prelucrate conform unor standarde stricte ce garanteaza calitatea exceptionala a produsului.
Longevitatea produsului original este o marturie a efectelor benefice.
Caisse in Canada si folosit in reducerea manifestarilor unei game variate de tulburari cronice.
Essiac® este un amestec de patru plante, realizat in 1922 de Rene M