Ce anume face cafeaua Etiopia Yirgacheffe sa fie atat de deosebita? In primul rand locul si altitudinea la care este cultivata, parametri care contribuie la gustul sau unic si distinctiv.
Este o cafea 100% arabica, de care cu siguranta te vei indragosti de la prima degustare..
Aciditatea este destul de ridicata, o caracteristica specifica sortimentelor de cafea de origine Etiopia.
Prezinta si note secundare de citrice.
Notele predominante ale cafelei de origine Yirgacheffe sunt de fructe de padure, in special de zmeura si capsuni.
Arborii de cafea cresc la umbra si sunt hraniti de un sol fertil.
Acest sortiment de cafea provine de la fermele din satul Koke, recunoscute pentru standardele exceptionale pe care le atinge cafeaua produsa aici.
Yirgacheffe este crescuta la o altitudine de 1.500 pana la 1.800 m.
Cafeaua 100% arabica Ethiopia Yirgacheffe este cultivata in zonele montane ale Etiopiei si este una dintre cele mai bune cafele.
Ce anume face cafeaua Etiopia Yirgacheffe sa fie atat de deosebita? In primul rand locul si altitudinea la care este cultivata, parametri care contribuie la gustul sau unic si distinctiv