Descriere YEO:
Pe YEO găsești Etolia Brazilia Mogiana 250g cafea de la Etolia, în categoria Cafea boabe.
Indiferent de nevoile tale, Etolia Brazilia Mogiana 250g cafea boabe proaspăt prăjită din categoria Cafea boabe îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 39.99 Lei
Caracteristicile produsului Etolia Brazilia Mogiana 250g cafea
- Brand: Etolia
- Categoria: Cafea boabe
- Magazin: kfea.ro
- Ultima actualizare: 18-11-2024 01:35:44
Comandă Etolia Brazilia Mogiana 250g cafea Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Etolia Brazilia Mogiana 250g cafea de la kfea.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Etolia este o
cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica de specialitate cu o aromă echilibrată și complexă. Sortiment:
Mogiana SCR 17/18 Scor: 82.25 O
cafea dulce echilibrată cu un corp catifelat aciditate medie și note de ciocolată neagră
boabe de cacao și zahăr brun. Cantitate:
250g cafea boabe 100% Arabica Recoltă: 23/24 Caracteristici: Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aromă: 3/5 Tratare: decorticare naturala Altitudine: 600m - 1300m Varietate: Various Certificare: Rainforest Alliance Gust: dulce si echilibrat Aciditate: medie Corp: catifelat Note: ciocolată neagră boabe de cacao zahăr brun Prăjire: Mediu City
Brazilia este unul dintre cei mai mari producatori de cafea la nivel mondial cu plantatii care cresc aproximativ sase miliarde de plante de cafea dintre care 74% sunt Arabica si 26% Robusta. În centrul Braziliei vasta savană Cerrado este întreruptă de platouri aparent nesfârșite numite Chapadas. Acestea acoperă statele Goiás Mato Grosso do Sul Mato Grosso Tocantins și Minas Gerais transformându-le într-una dintre cele mai mari zone de producție de cafea din lume. În jurul Minas Gerais agricultorii au început să se concentreze pe cultivarea în principal a cafelelor speciale. Anotimpurile bine definite cu veri calde și umede și ierni plăcut răcoroase și uscate favorizează cultivarea cafelei în această regiune. Această cafea a fost produsă în regiunea
Mogiana iar recoltarea se face in lunile uscate - mai iunie si iulie. Cea mai comună metodă de prelucrare din
Brazilia utilizată pentru aproximativ 90% din cafelele Arabica produse este procesul uscat descris corect ca fiind natural. Întreaga cireașă de cafea este mai întâi curățată și apoi așezată la soare pentru a se usca în straturi subțiri pe terase sau uscată cu mașini de uscat.