Etolia Costa Rica La Pastora Tarrazu este cafea boabe proaspat prajita, de origine, 100% Arabica.
Sortiment: Costa Rica washed SHB EP La Pastora Tarrazu, recolta 20/21, scor SCA 84.Țară de origine: RomâniaCafeaua din Costa Rica este una dintre cele mai cunoscute la nivel mondial.
Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark, acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal, ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate, cat si in amestec.
EP (European Preparation) - boabele verzi sunt sortate manual pentru a inlatura orice boabe cu defect si corpuri straine..
Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin.
Cafeaua Strictly Hard Bean (SHB), crescute la altitudine sunt rezistente si pot fi prajite de la light la dark.
Climatul umed, altitudinea mare si solurile vulcanice sunt conditii ideale pentru cultivarea cafelelor premium high-class.
Aciditate: 3/5Corp: 4/5Aroma: 4/5Ingrediente: cafea boabe 100% ArabicaTratare: washed (spalata)Zona: San Marcos, culmile regiunii TarrazuAltitudine: 1300 - 1800 mGust: usor fructatNote: florale si de vanilieAciditate: foarte citRica placutaCorp: mediu, aromatPrajire: Mediu CityStrictly Hard Bean (SHB).
La Pastora provine din zonele inalte ale regiunii Tarrazu, in apropiere de vulcanul Poas si de orasul San Marcos, si este una dintre cele mai de calitate cafele din lume.
In aceste regiuni, cafeaua este majoritar crescuta in ferme mici, procesata, culeasa si spalata manual.
Etolia Costa Rica La Pastora Tarrazu este cafea boabe proaspat prajita, de origine, 100% Arabica.
Sortiment: Costa Rica washed SHB EP La Pastora Tarrazu, recolta 20/21, scor SCA 84.Țară de origine: RomâniaCafeaua din Costa Rica este una dintre cele mai cunoscute la nivel mondial