Cafeaua Etolia 
Kenya Kijani 
Kiboko este o cafea boabe ce provine din regiunea 
Nyeri, situată în zona montană centrală a Kenyei. În Kenya, cafeaua verde este clasificată în funcție de mărimea boabelor.
Caracteristici:Ingrediente: 100% ArabicaOrgine: KenyaTratare: washed (spalata)Altitudine: 1600m-2000mVarietati: SL28 si SL34Recoltare: octombrie - decembrieGust: foarte dulce, savuros, finAciditate: citrică plăcutăNote: fructe de pădure, caramel și ciocolată, complexă, aciditate citrică plăcută.
Corp: catifelatPrajire: Mediu City.
O treime din această suprafață este reprezentată de plantații, iar restul – de micii fermieri care colaborează cu cooperative.  
Aria cultivată cu cafea este estimată la 160.000 de hectare.
Prin urmare, recoltarea cafelei se poate face de două ori pe an: între octombrie – decembrie are loc recolta principală, iar între iunie – august o recoltă secundară.
Boabele sunt procesate prin spălare și uscate la soare pe așa-numitele „paturi africane” (”african beds”).
Recoltă: 20/21TRANSPORT GRATUIT.
Aciditate: 4/5Corp: 5/5Aroma: 5/5Datorită situării sale pe Ecuator, 
Kenya nu are diferențe semnificative între anotimpuri.
Combinația dintre solurile vulcanice, altitudinile mari și climatul ideal au un impact decisiv asupra aromelor care caracterizează această cafea.
Zona este mărginită de Muntele Kenya și de extremitatea estică a Marelui Rift African și este faimoasă pentru producția unora dintre cele mai bune cafele din țară.
Cafeaua Etolia 
Kenya Kijani 
Kiboko este o cafea boabe ce provine din regiunea 
Nyeri, situată în zona montană centrală a Kenyei