Descriere YEO:
Pe YEO găsești Etolia Uganda Bugisu AA 250g de la Etolia, în categoria Cafea macinata.
Indiferent de nevoile tale, Etolia Uganda Bugisu AA 250g cafea macinata proaspat prajita din categoria Cafea macinata îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 49.99 Lei
Caracteristicile produsului Etolia Uganda Bugisu AA 250g
- Brand: Etolia
- Categoria: Cafea macinata
- Magazin: kfea.ro
- Ultima actualizare: 20-03-2025 01:31:17
Comandă Etolia Uganda Bugisu AA 250g Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Etolia Uganda Bugisu AA 250g de la kfea.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Etolia Uganda Bugisu este
cafea proaspat prajita 100% Arabica aromată de specialitate. O
cafea cu aciditate medie citrică corp rotund gust dulce de ciocolată și nuci dar cu note picante. Sortiment:
Uganda Bugisu AA Arabica washed recolta 23/24 scor SCA 81 Cantitate:
250g cafea măcinată proaspăt prăjită TRANSPORT GRATUIT la achiziția unei unei pungi
Etolia Uganda Bugisu 1kg cafea boabe proaspăt prăjită! Caracteristici: Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 SCA: 81 Regiune: Uganda de est zona muntelui Elgon Varietati: SL 14 SL 24 Aroma: dulce Aciditate: ușoară Note: gust de ciocolată nuci și note picante Prajire: Mediu City Cafeaua
Etolia Bugisu este cultivată în estul Ugandei la granița cu Kenya la poalele muntelui Elgon. Cei mai mulți oameni din estul Ugandei sunt fermieri cultivând în principal cafea porumb și banane precum și o parte din creșterea animalelor. Fermierii practică de obicei culturile intercalate pentru a îmbunătăți fertilitatea solului pentru a maximiza randamentul terenului lor în mod durabil și pentru a-și crește în același timp profiturile. Procesul de spălare este realizat de către fermieri în mod individual la fermă. Ulterior cafeaua este colectată la punctele de cumpărare centrale situate în Mbale Bududa și Budadiri. În această parte a Ugandei nu este neobișnuit ca agricultorii să își vândă cafeaua unor camioane mobile care fac turul regiunii de cultivare pentru a colecta cafeaua direct de la poarta fermei și a o aduce la Kampala unde este prelucrată ulterior pentru export. Rezultatul este această cafea fină cu note plăcute de nucă ușor fructate și ierburi.