Extract aromatic de Cocos, 25 mlExtract aromatic de cocos - descriere, recomandariExtractul de cocos este o aroma naturala obtinuta din concentrat de cocos si diverse substante aromatice de origine vegetala in baza de alcool din cereale.
Continutul de alcool este de 69,5%. Confera cosmeticelor si produselor de igiena un parfum gurmand, exotic, paradisiac, specific de cocos.
Proprietati organoleptice: lichid incolor, miros si savoare caracteristica de cocosGrad alimentar.
Ingrediente (INCI): parfum / aromaRecomandari, aplicatii cosmeticeparfumarea compozitiilor cosmetice de ingrijire si igiena, la adulti si copiiextractul este potrivit inclusiv pentru bebelusi, copii, gravide, persoane care nu tolereaza uleiurile esentiale (sau unde acestea sunt contraindicate)crearea de parfumuri si ape de toaleta, singur sau in combinatie cu alte extracte si uleiuri esentialein compozitiile care se prepara prin incalzire, extractul se adauga la temperaturi cat mai scazute, de regula la finalul preparariiparfumarea produselor cosmetice care contin si apa: creme, lotiuni, masti, tonere - dozaj 1-2%parfumarea preparatelor anhidre solide; nu este solubil in uleiuri, dar in unturi sau balsamuri solide se poate dispersa uniformparfumarea compozitiilor de igiena: sampon, gel de dus, cleanser - dozaj 2-4%parfumarea sapunurilor M&P - dozaj 0,5-5%parfumarea si aromatizarea rujurilor si a balsamurilor de buze - cateva picaturipentru crearea de parfumuri, apa de toaleta - dozaj indicativ pana la 10%se poate combina cu alte extracte aromatice si esenteSolubilitate: solubil in apa si alcool, insolubil in uleiuriMod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directaDate de siguranta:produsul contine alcool, a nu se utiliza langa flacara deschisaa se evita contactul cu ochiinu este indicata utilizarea in lumanari parfumatea nu se lasa la indemana copiilor.
Extract aromatic de Cocos, 25 mlExtract aromatic de cocos - descriere, recomandariExtractul de cocos este o aroma naturala obtinuta din concentrat de cocos si diverse substante aromatice de origine vegetala in baza de alcool din cereale