Faina de migdale dulci, 250 g, Carmita Classic Migdalele sunt delicioase, hranitoare si extrem de energizante, continutul de proteine, minerale (calciu, magneziu, fosfor, zinc) si fibre fac ca Faina de migdale sa constituie un ingredient pentru obtinerea de produse de patiserie delicioase.
Ideala pentru sportivi, vegetarieni, vegani, dieta paleolitica.
Prezentare:
250 g.
Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de Faina macinata industrial.
Mod de utilizare:
Se recomanda in cure sau preparate culinare delicate, precum salate, prajituri, sosuri sau iaurt.
Faina de migdale este mai grea, trebuie crescuta cantitatea ingredientului care determina cresterea compozitiei aluatului.
Compozitie:
Faina de migdale, obtinuta prin macinarea lenta a samburilor de migdale dulci pe o moara traditionala cu pietre. Faina de migdale dulci, 250 g, Carmita Classic Migdalele sunt delicioase, hranitoare si extrem de energizante, continutul de proteine, minerale (calciu, magneziu, fosfor, zinc) si fibre fac ca Faina de migdale sa constituie un ingredient pentru obtinerea de produse de patiserie delicioase