Susanul negru contine 60% grasimi folositoare sanatatii alaturi de lecitina, calciu, vitamina E, si este o sursa eficienta de calciu, de cantitati mari de proteine, fier si magneziu.
In bucataria raw le folosim la prepararea de: lapte de susan, adaugate in smoothies, humus, crackers cu susan, halva,prăjiturele, falafel, chiftelute de ceapă, chiftelute de legume, etc.
Semintele de susan negru au o aroma mai puternica si un continut de antioxidanti mai mare decât cele albe.
Susanul negru este mai bogat în nutrienti decât celelalte, fiind sursa celui mai calitativ ulei.
Prezentare:250 g.
Susanul negru contine 60% grasimi folositoare sanatatii alaturi de lecitina, calciu, vitamina E, si este o sursa eficienta de calciu, de cantitati mari de proteine, fier si magneziu.
In bucataria raw le folosim la prepararea de: lapte de susan, adaugate in smoothies, humus, crackers cu susan, halva,prăjiturele, falafel, chiftelute de ceapă, chiftelute de legume, etc.
Semintele de susan negru au o aroma mai puternica si un continut de antioxidanti mai mare decât cele albe