Fasolea azuki bio rapunzel este aromata cu un gust usor dulce de nuca si o consistenta granuloasa.
Indulcire: neindulcit Origine si calitateProdus organic: daPonderea ingredientelor organice: 100% organicSigiliul de stat: Sigla organica a UECorp de control ecologic: DE-ÖKO-006Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007 Ingrediente: Fasole azuki 100% din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1281kj / 304kcal Grasimi: 1,20g din care saturate 0,30g Glucide: 42g Zaharuri: 3,1g Fibre: 17g Proteine: 23g Sare: 0,02g.
Adaugati sare numai dupa gatit.
Se fierbe 1 cana de Fasole azuki cu aproximativ 3 cani de apa si apoi se fierbe usor timp de aproximativ 40-50 de minute la o temperatura scazuta cu capacul inchis.
Apoi scurgeti apa si clatiti fasolea.
Preparare:Spalati fasolea si inmuiati-o in apa rece din abundenta timp de 8 - 12 ore.
Intrebuintare: Pentru mancaruri din Fasole pentru piure de Fasole tocanite salate supe burgeri.
Datorita gustului lor usor dulce fasolea azuki este deosebit de populara pentru piureuri de Fasole si tocanele.
Fasolea azuki bio rapunzel este aromata cu un gust usor dulce de nuca si o consistenta granuloasa