Fasolea neagra bio are o aroma picanta si este deosebit de populara in bucataria mexicana.
Ingrediente: Fasole neagra 100% din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1281kj / 304kcalGrasimi: 1.2g din care saturate 0.3gGlucide: 42gZaharuri: 3.1gFibre: 17gProteine: 23gSare: 0.03g.
Adaugati sare numai dupa gatit.
Se fierbe 1 cana de Fasole neagra cu aproximativ 3 cani de apa si apoi se fierbe usor timp de aproximativ 60 de minute la o temperatura scazuta cu capacul inchis.
Apoi scurgeti apa si clatiti fasolea.
Intrebuintare: Pentru mancaruri de porumb si mei pentru salate fierturi de legume si se preteaza in special pentru bucataria mexicana.
Preparare:Spalati si inmuiati fasolea in multa apa rece pentru 8-12 ore.
Sarati numai dupa gatit.
Gatiti 1 cana de Fasole cu aproximativ 3 cani de apa pentru aproximativ 60 de minute la temperatura scazuta.
Boabele de Fasole sunt curatate sortate si ambalate dupa recoltare.
Boabele de Fasole neagra se lasa in apa timp de 8-12 ore si apoi se spala cu apa curata.
Aromata crocanta.
Boabele sunt ferme si isi pastreaza forma in timpul gatitului.
Fasolea neagra bio are o aroma picanta si este deosebit de populara in bucataria mexicana