Felicia Bio – Fusilli BIO din faina de fasole mung, 250g Timp de fierbere 7 - 8 minBogat în proteine! Sursă de fibre! Fără gluten!Ingrediente: 100% făină de fasole mung ecologicăProdus recomandat persoanelor cu intoleranță la gluten!Valori nutriționale per 100gr:Energie 1381 kJ / 327 kcal Grăsimi 1.5g din care saturate 0.5 g,Carbohidrați 51 g din care zaharuri 1.2 g Fibre 10 g Proteine 23 gSare lt;0.01 g Fosfor 466 mg (67% VNR*) Fier 4.8mg (34% VNR*)Zinc 3.0mg (30% VNR*) Mangan 1.2 mg (60% VNR*)VNR = Valori nutriționale de referință Rețetă vegană de la chef Peppe ZulloFusili din fasole mung cu cartofi, ardei, măsline și ceapă verde sau prazIngrediente pentru 3 persoane:250gr Fusilli din fasole mung ecologică, 200gr cartofi, 200gr ardei roșu, 100gr ceapă verde sau praz, 150gr măsline verzi, aproximativ 15ml ulei de măsline extravirgin, sare.
Timp de preparare 20 minuteCăliți ceapa iar jumătate din cantitate puneți-o separat.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia Origine: Italia ..
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Serviți cald! Poftă bună! Conținut: 250 g Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Mai amestecați câteva secunde.
Scurgeți apa și adăugați pastele fierte peste ceapa călită cu cartofii, adăugați ardeiul tăiat și mai amestecați la foc mic, adăugați măslinele și cealaltă cantitate din ceapa deja călită.
Fierbeți Fusilli în apa sărată.
Peste ceapa călită adăugați cartofii fierți pe care ii zdrobiți puțin cu o furculiță.
Felicia Bio – Fusilli BIO din faina de fasole mung, 250g Timp de fierbere 7 - 8 minBogat în proteine! Sursă de fibre! Fără gluten!Ingrediente: 100% făină de fasole mung ecologicăProdus recomandat persoanelor cu intoleranță la gluten!Valori nutriționale per 100gr:Energie 1381 kJ / 327 kcal Grăsimi 1.5g din care saturate 0.5 g,Carbohidrați 51 g din care zaharuri 1.2 g Fibre 10 g Proteine 23 gSare lt;0.01 g Fosfor 466 mg (67% VNR*) Fier 4.8mg (34% VNR*)Zinc 3.0mg (30% VNR*) Mangan 1.2 mg (60% VNR*)VNR = Valori nutriționale de referință Rețetă vegană de la chef Peppe ZulloFusili din fasole mung cu cartofi, ardei, măsline și ceapă verde sau prazIngrediente pentru 3 persoane:250gr Fusilli din fasole mung ecologică, 200gr cartofi, 200gr ardei roșu, 100gr ceapă verde sau praz, 150gr măsline verzi, aproximativ 15ml ulei de măsline extravirgin, sare.
Timp de preparare 20 minuteCăliți ceapa iar jumătate din cantitate puneți-o separat