Descriere YEO:
Pe YEO găsești Fermactive Activateur B, activator fermentatie de la Fermactive, în categoria VINIFICATIE PRIMARA.
Indiferent de nevoile tale, Fermactive Activateur B, activator fermentatie 1 kg din categoria VINIFICATIE PRIMARA îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 32.6 Lei
Caracteristicile produsului Fermactive Activateur B, activator fermentatie
- Brand: Fermactive
- Categoria: VINIFICATIE PRIMARA
- Magazin: fermier.ro
- Ultima actualizare: 12-10-2025 01:32:20
Comandă Fermactive Activateur B, activator fermentatie Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Fermactive Activateur B, activator fermentatie de la fermier.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Produsul FERMACTIVE
Activateur facilitează şi regularizează fermentatiile alcoolice în procesul de vinificatie. Produsul FERMACTIVE
Activateur conţine săruri de amoniu și vitamina B1 (tiamină) pe un suport inert chimic. Modul de acţiune: Produsul FERMACTIVE
Activateur ajută la activarea și regularizarea fermentaţiei alcoolice în procesul de vinificatie, oferind celulelor de drojdii vitaminele şi substantele azotate necesare exercitării metabolismului lor. Prin natura compozitiei sale, produsul FERMACTIVE Activateur asigură creşterea continutului de azot rapid asimilabil, având în vedere faptul că după primele de 30 de ore de
fermentatie alcoolică, drojdiile epuizează rezervele nutritive din must, inducând riscul încetinirii sau chiar al opririi procesului fermentativ. Proprietăţi fizice și chimice: Umiditate: mai mică de 6 %. Aspect: pudră albă. Aplicaţii în oenologie. Doze recomandate: Produsul FERMACTIVE Activateur poate fi utilizat atât la începutul cât și pe parcursul procesului de fermentare. Cantitatea stabilită din produsul FERMACTIVE Activateur se solubilizează în apa sau mustul/mustuiala supus/ă fermentatiei alcoolice. Suspensia apoasă omogenă obtinută se introduce în volumul de must sau mustuială din vasul destinat tratamentului. Se omogenizează prin recirculare cu pompa în cazul musturilor sau se distribuie uniform prin aspersiune în cazul mustuielilor în straturi de 20 - 30 cm pe măsură ce vasul se umple în vederea macerării /fermentării. - la inceputul fermentatiei: 10 - 30 g/100L - in timpul fermentatiei: 10 - 30 g/100L - refermentare: 50 g/100L