Fermactive RBR(SC) 500 gr, drojdie pentru vin

Fermactive RBR(SC) 500 gr, drojdie pentru vin

Detalii Fermactive RBR(SC) 500 gr, drojdie

fermier.ro
Vânzător
fermier.ro
Pret
56.1 Lei
Categorie (vânzător)
VINIFICATIE PRIMARA
Marca
Fermactive

Produs actualizat în urmă cu 13 ore
Descriere YEO:

Fermactive RBR(SC) 500 gr, drojdie - Disponibil la fermier.ro

Pe YEO găsești Fermactive RBR(SC) 500 gr, drojdie de la Fermactive, în categoria VINIFICATIE PRIMARA.

Indiferent de nevoile tale, Fermactive RBR(SC) 500 gr, drojdie pentru vin din categoria VINIFICATIE PRIMARA îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 56.1 Lei

Caracteristicile produsului Fermactive RBR(SC) 500 gr, drojdie

  • Brand: Fermactive
  • Categoria: VINIFICATIE PRIMARA
  • Magazin: fermier.ro
  • Ultima actualizare: 14-10-2025 01:45:39

Comandă Fermactive RBR(SC) 500 gr, drojdie Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Fermactive RBR(SC) 500 gr, drojdie de la fermier.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Fermactive RBR(SC) 500 gr, drojdie pentru vin. Tulpina FCD este o drojdie selecta pentru obtinerea vinurilor albe, rosii si rose in conditii dificile de fermentare: temperatura, alcool, pH. APLICATIE: Fermentare vinuri albe, rosii si rose, Re-fermentare. CARACTERISTICA MICROBIOLOGICA: Viteza fermentare - inalta, Toleranta alcool - pana la 16,5 % vol/alcool, Temperaturi fermentare - 15 -34°C. Pentru optimizarea rezultatelor este necesara utilizarea nutrientilor de fermentatie specializati. DOZARE: 20-40 g/100L. Doza maxima recomandata in cazul strugurilor afectati de mucegai si conditii microbiologice nefavorabile pentru fermentare. 40 g/hl - fermentari oprite. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE : 1)- Dizolvati drojdia uscata in 10 parti de apa calda curata (35-40°C). Amestecati bine. 2)- Lasati suspensia pentru 20 minute si apoi amestecati din nou. 3)-Adaugati suspensia in must la inceputul fazei de umplere a vasului unde se va efectua fermentarea sau turnati treptat peste suspensie must/vin pentru reducerea temperaturii. La incorporarea totala diferenta de temperatura intre suspensie si must nu trebuie sa depaseasca 10°C. 4)-Efectuati omogeinizarea produsului prin pompare in circuit sau prin umplerea treptata a vasului. AMBALAJ SI PASTRARE: Pachet sub vid de 0.5 kg. Ambalaj sigilat: pastrati produsul in spatii reci (5-20°C ) si uscate. Ambalaj deschis: sigilati ambalajul si pastrati la frigider max. pana la 1 an.

Fermactive RBR(SC) 500 gr, drojdie pentru vin - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Fermactive