Ferment probiotic pentru chefir bio LACTO PRO 15g My.Yo

Ferment probiotic pentru chefir bio LACTO PRO 15g My.Yo

Detalii Ferment probiotic pentru chefir bio

jollymag.ro
Vânzător
jollymag.ro
Pret
57.96 Lei
Categorie (vânzător)
Diverse Produse BIO
Marca
MyYo

Produs actualizat în urmă cu 3 zile
Descriere YEO:

Ferment probiotic pentru chefir bio - Disponibil la jollymag.ro

Pe YEO găsești Ferment probiotic pentru chefir bio de la MyYo, în categoria Diverse Produse BIO.

Indiferent de nevoile tale, Ferment probiotic pentru chefir bio LACTO PRO 15g My.Yo din categoria Diverse Produse BIO îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Caracteristici și Avantaje ale produsului Ferment probiotic pentru chefir bio

  • Departament: alimente-bauturi
  • Produse alimentare și băuturi care îți aduc un plus de energie și sănătate.

Preț: 57.96 Lei

Caracteristicile produsului Ferment probiotic pentru chefir bio

  • Brand: MyYo
  • Categoria: Diverse Produse BIO
  • Magazin: jollymag.ro
  • Ultima actualizare: 16-03-2025 01:40:45

Comandă Ferment probiotic pentru chefir bio Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ferment probiotic pentru chefir bio de la jollymag.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Ferment probiotic pentru chefir LACTO PRO bio 15g My.Yo -3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de chefir- Foarte activ si plin de viata. Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza) si lapte de soia. Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii. Sarac in calorii, grasimi si colesterol. Fara aditivi artificiali sau de origine animala. Bautura de chefir 100% preparata natural. Chefirul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile. Ingrediente: maltodextrina* (95%),  tulpini de specii Lactococcus lactis, Leuconostoc, Streptococcus Thermophilus, Kluyveromyces marxianus si probiotic LA-5® Timp de maturare: 24 de ore la aproximativ 22-28 ° C Mod de preparare: adaugati 1 pliculet la 1 litru de lapte si lasati la maturat cel putin 24 de ore la o temperatura de 22-28 grade Celsius. Puteti re-utiliza de inca 4 ori chefirul. In primele 3 zile, din chefirul facut, puteti lua 150ml si pune intr-un litru de lapte, reluati procesul. Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: Energie 1615kJ/386kcal Grasime 0g  din care acizi grasi saturati 0g   Fabricat in Germania Produs certificat bio

Ferment probiotic pentru chefir bio LACTO PRO 15g My.Yo - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca MyYo