Cumpara de la minuneanaturii.ro

Ferment probiotic pentru iaurt VEGAN, eco-bio, 15 g, My.Yo - MyYo


Ferment probiotic pentru iaurt VEGAN, eco-bio, 15 g, My.Yo
60.95 Lei

Disponibil

(09-09-2024)
Cumpara de la minuneanaturii.ro

Produs vandut de minuneanaturii.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara ferment probiotic pentru myyo de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru ferment probiotic pentru myyo

Ferment probiotic pentru iaurt VEGAN, eco-bio, 15 g, My.
Yo Cei care vor sa manance VEGAN astazi isi pot prepara acasa un iaurt VEGAN delicios.
Informatii nutritionale / per 100g produs uscat: Energie kJ (kcal) 1615 kJ, 386 kcal grasime 0 g acizi grasi saturati 0 g carbohidrati 95 g zahar (g) 8 g proteina (g). unele tipuri de lapte vegetal au nevoie de o mica cantitate de zahar pentru a fermenta, sau de sirop de agave.
Timp de maturare: aproximativ 12-14 ore la aproximativ 37-42 ° C Sfaturi: daca iaurtul nu e ferm dupa maturare, si are 2 straturi, amestecati inca odata, inseamna ca agar agar nu s-a amestecat bine.
Repetati prepararea descrisa mai sus.
Luati din iaurtul preparat 150 ml de iaurt, si folositi in locul amestecului de Ferment cu 100ml lapte vegetal (doar 100ml de iaurt gata preparat, nu 100ml iaurt + 100 ml lapte!).
In primele 3 zile, din iaurtul preparat puteti prepara inca 4 litri.
Lasati la maturat conform timpului de maturare de mai sus, apoi pastrati la frigider.
Apoi turnati si cei 100ml de lapte vegetal cu ferment, si amestecati bine.
Puneti in vasul in care preparati iaurtul (ideal intr-un aparat de preparat iaurt) laptele de cocos fiert cu agar agar si cu laptele vegetal ramas (500ml) si lasati sa se raceasca pana la temperatura camerei.
Se fierbe laptele de cocos (400ml) cu lingurita de agar agar pentru 2 minute si apoi se amesteca bine. 3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de iaurt Se dizolva pliculetul de Ferment in 100ml de lapte vegetal (din cei 600ml), si se pune deoparte.
Mod de utilizare Ferment probiotic pentru iaurt VEGAN, eco-bio, My.
Yo: Aveti nevoie de: 1 plic (5g) de Ferment VEGAN My.
Yo 400ml lapte de cocos (continut minim 60% cocos, inainte de folosire amestecati bine) 600ml lapte de migdale sau alt lapte vegetal (soia, orez, etc) 1 lingurita de pudra de agar-agar pentru ingrosare.
Bulgaricus.
Ingrediente Ferment probiotic pentru iaurt VEGAN, eco-bio, My.
Yo: Maltodextrina*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. iaurt.
Este frumos cand aceste mici ajutoare sunt incluse in propriul dvs.
Iaurtul complet maturizat My.
Yo contine un numar mare de bacterii active de iaurt (culturi Lactobacillus acidophilus si bifido).
Culturile noastre de iaurt VEGAN sunt cultivate pe un mediu nutritiv pur vegetal.
Ferment probiotic pentru iaurt VEGAN, eco-bio, 15 g, My.
Yo Cei care vor sa manance VEGAN astazi isi pot prepara acasa un iaurt VEGAN delicios


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse