Guido Fidora in anul 1974 a decis transformarea afacerii familiei in agricultura ecologica.
Asocieri gastronomice: ideal pentru bucataria mediteraneana, supe, carne alba, peste la gratar si aperitive..
Temperatura de servire: 18-20°C.
Gust proaspat, uscat, usor tanic si plin de viata.
Arome de cires, trandafir si o usoara nota de piper.
Culoare rosu-rubin.
Valpolicella DOC daca soiul Rondinella se dovedeste a fi deosebit de important pentru nuantele de culoare pe care le confera, Corvina si Corvinone sunt bogate in polifenoli si taninuri, isi exprima tot ce este mai bun in structura.
Apropierea de mare si vanturile sale predominante ofera strugurilor un avor distinct care le amplifica aromele.
Laguna de la Venetia, transmite un echilibru de arome compuse fiecarui strugure.
Vinurile ecologice sunt mai sanatoase decat cele conventionale si sunt produse cu mai multa grija, urmand practici care protejeaza atat mediul, cat si oamenii implicati in procesul de productie.
Agricultura ecologica care in portofoliu o vegetatie luxuroasa iar numeroasele specii de animale care o populeaza sunt martorii modului in care o metoda diferita de agricultura ne poate imbunatati conditiile de viata si poate schimba lumea asa cum o cunoastem.
In acele zile, productia ecologica nu a fost cu siguranta o tendinta, iar termenul „organic” nu a fost asociat cu termenul „agricultura” asa cum este in prezent cea ce i-au facut sa invete din propria experiente.
Guido Fidora in anul 1974 a decis transformarea afacerii familiei in agricultura ecologica