Descriere - Incearca aceasta specialitate vegetala pe baza de soia, bogate in proteine ??si sursa de fibre dietetice.
- A nu se lasa la indemana copiilor mici.
- A se pastra intr-un loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
- A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.
.
La cuptor se vor coace 8 minute la 210°C.
- Valori nutritionale 100g: Energie 160 kcal / 665 kJ, Grasimi 8,20 g din care acizi grasi saturati 1,60 g, Carbohidrati 4,00 g, din care zaharuri 2,10 g, Fibre alimentare 7,00 g, Proteine ??14,00 g, sare 1,20 g *Consumul zilnic de referinta pentru un adult obisnuit (8400Kj/ 2000Kcal).
Utilizare - Fiecare galeta se rumeneste intr-o tigaie 3-4 minute pe fiecare parte la foc mic, fara a adauga grasime.
Fabricate intr-un atelier care foloseste: ou, lapte, nuci, susan, telina.
Rosii de provenienta UE, ierburi aromatice de provenienta UE si NON UE.
Tara de origine soia: Franta. * Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
soia este bogata si vitamine (K, B6, C) dar si in minerale precum fier, mangan, fosfor, cupru, potasiu, magneziu, zinc, seleniu si calciu.
- Ideale in post, gatite cu rosii, condimente si ierburi, aceste Galete vegane crocante din soia provencal Eco Cereal va vor purta cu imaginatia pe coastele Mediteranei.
Proprietati - Delicioase si satioase, aceste Galete crocante iti vor oferi o masa hranitoare, fara produse de origine animala.
- Alimentele care contin soia reduc constipatia, accelerand digestia.
- Produs in Franta, fara coloranti si conservanti.
-Produs biologic si ecologic certificat de Ecocert RO-ECO-007.
Continut - O cutie contine 2x100g Galete (chiftele) crocante din soia provencal Eco Cereal, bio.
- Ingrediente: Tofu* 78,3% (apa, soia*, agenti de coagulare: sulfat de calciu, nigari), ceapa* 7,7%, piure de rosii* 7,7%, fulgi de ovaz integral*, busuioc*, amidon de grau*, fulgi de mei*, proteine ??din soia*, usturoi*, patrunjel*, sare de mare, ulei de floarea soarelui*, arpagic*, extract de drojdie*, piper*, cimbru *, oregano*.
- Le poti consuma la micul dejun cu salata sau la masa principala a zilei, calde sau reci, pentru a aprecia gustul delicat de tofu.
Descriere - Incearca aceasta specialitate vegetala pe baza de soia, bogate in proteine ??si sursa de fibre dietetice