Cumpara de la viata-altfel.ro

Gelifiant gemuri fara fierbere Biovegan 18g - Biovegan


Gelifiant gemuri fara fierbere Biovegan 18g
7.05 Lei

Disponibil

(05-11-2024)
Cumpara de la viata-altfel.ro

Produs vandut de viata-altfel.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara gelifiant gemuri fara biovegan de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru gelifiant gemuri fara biovegan

Ingrediente: amidon de cartof , agent de ingrosare: faina de roscove , amidon de porumb , pulbere de lamaie , Gelifiant (guma de guar si pectina ).
Gemurile gata preparate si puse in borcane se pot si congela..
Fructele au o aroma mai puternica, daca sunt la temperatura camerei.
Nu folositi si sucul in cazul fructelor congelate.
Nu preparati mai mult de 500 g de fructe cu acest produs o data.
Sfaturi: Daca folositi indulcitori lichizi trebuie sa mai adaugati produs Dulceata fara fierbere (sau sa folositi mai putine fructe), pana obtineti consistenta dorita.
Gemul crud si gata preparat se tine cateva zile, daca il pastrati la frigider.
Valabilitate: Produsul Dulceata fara fierbere nu contine conservanti si astfel nu influenteaza valabilitatea gemurilor.
Intr-un recipient inalt se amesteca ingredientele, se adauga continutul plicului si se toaca cu blenderul timp de 3 minute.
Modul de preparare al sosurilor din fructe: Continutul plicului, 400 ml suc, 4 lingurite de suc de lamaie, 60 - 80 indulcitor uscat dupa gust (de exemplu zahar din trestie).
Gemul astfel obtinut se pune in borcane curate, care se inchid bine si se pastreaza la frigider.
Consistenta compozitiei depinde de fructe.
In cazul in care compozitia nu s-a intarit suficient, se mai adauga un plic si se mai amesteca inca o data timp de 4 minute.
Continutul plicului se varsa in mijlocul fructelor tocate si se mai amesteca cu blenderul in continuare timp de 4 minute. 4.
Amestecul din fructe se toaca cu blenderul pana nu mai raman deloc bucatele. 3.
Fructele se pun intr-un recipient inalt impreuna cu indulcitorul uscat, de exemplu 175 g zahar brut din trestie, si se amesteca foarte bine. 2.
Se spala fructe de calitate superioara, se lasa la scurs, se taie in bucati mici, se scot samburii, daca este necesar, si se cantaresc 500 g.
Modul de preparare al gemului: 1.
Gemurile vor avea aceeasi calitate ca si fructele crude, complet fara fierbere! Intr-o clipa veti produce singuri dulceturi proaspete, fine si neprelucrate - vor fi pastrate astfel toate vitaminele si substantele active ale fructelor! Dozare: 1 plic (18 g) si 4 linguri de suc de lamaie pentru gelatina, 500 g fructe pentru dulceata sau 400 ml suc de fructe pentru sosuri din fructe. provin din agricultura ecologica Datorita acestui produs unic si nou, Gelifiant gemuri fara fierbere , vor reusi acum chiar si gemurile proaspete cu continut redus de zahar si cele care nu contin deloc zahar.
Ingrediente: amidon de cartof , agent de ingrosare: faina de roscove , amidon de porumb , pulbere de lamaie , Gelifiant (guma de guar si pectina )


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse