Gratarul este confectionat din tabla de otel de 3 mm si este destinat prepararii alimentelor pe Gratar (carne, peste, legume), doar in spatii deschise (la exterior). 
Grosimea tablei permite folosirea lemnelor, neexistand riscul deformarii acestuia.
Avantaje: perfect pentru intrebuintare acasa dar si pentru deplasari , picioarele fiind demontabile si usor de asamblat la momentul utilizarii gratarului. suprafata de gatit se regleaza pe 3 etaje, in functie de temperatura la nivelul jarului si tipul preparatului. adaptare pentru ceaun otel/fonta (se indeparteaza suprafata de gatit cromata si se aseaza ceaunul in suport). masuta laterala din lemn cu rama din otel (pentru accesorii, vas, etc ), poate fi montata pe ambele parti.
Instructiuni de siguranta: toate partile componente trebuie sa fie corect asamblate; incalziti gratarul inainte de prima utilizare si lasati focul sa arda cel putin 30 min; a se utiliza numai in exterior, este interzisa utilizarea in spatii inchise; a nu se utiliza sub un pavilion sau in cort; inainte de utilizare pozitionați gratarul pe o suprafata dreapta si ignifuga, de preferat sa fie protejat de vant; nu turnati lichid de aprindere sau alte substante inflamabile pe carbunii sau lemnele incinse; tineti materialele inflamabile la o distanta de siguranta de Gratar (cel putin 3 m de gratar); inlaturati cenusa doar dupa racirea completa a gratarului; nu utilizati apa pentru stingerea mangalului si nu aruncati cenusa incinsa peste deseurile casnice.
Caracteristici generale:  
Tip gratar: demontabil  
Culoare: negru  
Latime (cm): 30  
Greutate (kg): 10  
Material: otel  
Lungime (cm): 58  
Combustibil: lemn / carbune..
Gratarul este confectionat din tabla de otel de 3 mm si este destinat prepararii alimentelor pe Gratar (carne, peste, legume), doar in spatii deschise (la exterior). 
Grosimea tablei permite folosirea lemnelor, neexistand riscul deformarii acestuia.
Avantaje: perfect pentru intrebuintare acasa dar si pentru deplasari , picioarele fiind demontabile si usor de asamblat la momentul utilizarii gratarului. suprafata de gatit se regleaza pe 3 etaje, in functie de temperatura la nivelul jarului si tipul preparatului. adaptare pentru ceaun otel/fonta (se indeparteaza suprafata de gatit cromata si se aseaza ceaunul in suport). masuta laterala din lemn cu rama din otel (pentru accesorii, vas, etc ), poate fi montata pe ambele parti.
Instructiuni de siguranta: toate partile componente trebuie sa fie corect asamblate; incalziti gratarul inainte de prima utilizare si lasati focul sa arda cel putin 30 min; a se utiliza numai in exterior, este interzisa utilizarea in spatii inchise; a nu se utiliza sub un pavilion sau in cort; inainte de utilizare pozitionați gratarul pe o suprafata dreapta si ignifuga, de preferat sa fie protejat de vant; nu turnati lichid de aprindere sau alte substante inflamabile pe carbunii sau lemnele incinse; tineti materialele inflamabile la o distanta de siguranta de Gratar (cel putin 3 m de gratar); inlaturati cenusa doar dupa racirea completa a gratarului; nu utilizati apa pentru stingerea mangalului si nu aruncati cenusa incinsa peste deseurile casnice