Aroma unica a ceaiului verde din frunze ce imbie la cateva momente de relaxare.
Dozaj portie 2 grame Temperatura apa 70°C Timp de preparare 2-3 minute Valori nutritionale Per 100g Nivel teina Energie (kj/kcal) 0/0 Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g Proteine 0g Sare 0g.
Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.
Pentru o aroma mai puternica, poti folosi o cantitate mai mare de ceai in locul cresterii duratei de infuzare.
Merge cu: miel, pizza, pui, cartofi Recomandari de servire: In cazul suprainfuzarii, ceaiurile verzi si albe pot capata un gust usor amarui.
Produs in UE.
Tara de provenienta a ingredientului principal: China.
Ingrediente: frunze de ceai verde prezentate in forma de granule.
Ceaiul isi datoreaza numele unei particularitati: frunzele sunt rasucite sub forma de bilute, asemanandu-se astfel cu granulatia prafului de pusca utilizat in vechime.
Imediat dupa cules, frunzele sunt incalzite la foc direct sau la aburi apoi uscate si rulate, pentru a impiedica fermentarea.
Spre deosebire de ceaiul negru, ceaiul verde este obtinut printr-un procedeu ce are la baza scurtarea timpului natural de fermentatie.
Aroma unica a ceaiului verde din frunze ce imbie la cateva momente de relaxare