Lucrul grozav la acest Shizuku este că nu necesită să fii expert în cafea pentru a-l opera.
Dispozitivul nu are ajustări și, prin urmare, este ușor de utilizat.
Prepararea cafelei durează între 1-2 ore, toate datorită mecanismului de picurare fără ajustare proiectat de Hario.
Mecanismul în sine are o fantă în partea superioară a filtrului, permițând apei să picure încet prin patul de cafea.
Reţetă:Măcinați grosier 50gr de cafea și puneți-o în dripperSe toarnă apă în Dripper și se amestecă cu grijă pentru a umezi egal patul de cafeaAșezați dripperul în carafă și puneți un filtru de hârtie în interiorAdăugați 600 ml de apă rece Cafeaua extrasă va fi gata în 1-2 oreDimensiuni: W116 × D116 × H356mmCapacitate practică 600mlMADE IN JAPANFiltru, Capac, Suport exterior / MADE IN CHINAAcest produs a fost controlat de calitate și asamblat în Japonia..
Lucrul grozav la acest Shizuku este că nu necesită să fii expert în cafea pentru a-l opera