Carbohidratii si grasimile sunt otrava nutritiei.
Maggie Greenwood-Robinson este autoarea bestsellerului The Biggest Loser New York Time specialista in nutritie avand un doctorat in consiliere nutritionala si fiind una dintre cele mai apreciate autoare in domeniul medicinei si sanatatii.. si multe altele.
In aceasta carte veti descoperi - Cele mai bune surse pentru carbohidratii buni - Diferitele tipuri de grasimi si cum va afecteaza corpul - De ce organismul functioneaza mai bine glucoza din carbohidrati decat cu cea din proteine - Plusurile si minusurile inlocuitorilor de grasimi - Cum o dieta bogata in fibre poate preveni imbolnavirea si va poate mentine greutatea - Puterea vindecatoare a acizilor grasi omega 3 - Efectele carbohidratilor buni asupra mintii reducerea anxietatii imbunatatirea memoriei si multe altele - 25 de carbohidrati - de la mar la iaurt - Retete cu carbohidrati si grasimi bune... Hrana rea va dezvaluie diferentele dintre carbohidratii si grasimile sanatoase si nesanatoase dar si ce mancari ar trebui sa evitati si ce mancari sa alegeti.
Hrama buna vs.
Toate dietele va sfatuiesc sa le scoateti din meniu dar unii carbohidrati si unele grasimi sunt esentiale pentru sanatatea fizica si mentala.
Carbohidratii si grasimile sunt otrava nutritiei