Desi la noi este folosit cu precadere la prepararea muraturilor, ienibaharul este un condiment extraordinar de versatil si ofertant.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Aroma lui este desavarsita atunci cand este proaspat macinat sau zdrobit.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Poate insoti fripturi, orez, deserturi, mancaruri sud-americane, poate transforma un pui la cuptor in ceva deosebit si exotic.
Cu o aroma dulce, dar un gust picant,denumit de chinezi piperul cu o suta de arome, ienibaharul este un condiment deosebit, care merita un loc de cinste pe raftul nostru de condimente.
Ienibaharul este folosit ca mirodenie in bucatarie, avand un gust iute si aromat, o combinatie intre cuisoare, nucsoara si scortisoara.
Desi la noi este folosit cu precadere la prepararea muraturilor, ienibaharul este un condiment extraordinar de versatil si ofertant