Indulcitor Cristale din Stevie Stevia - 350 g 350 gr de Stevia Kristal este echivalent cu 5 kg de zahăr.
Doar în cazul consumului excesiv, de peste 100 g/ zi poate ajunge în intestinul gros și poate provoca probleme..
Acesta este motivul pentru care nu provoacă diaree.
Eritritolul nu ajunge în intestinul gros și nu este degradat de alte bacterii ca alți polioli.
Eritritolul este o moleculă mică ușor digerată în intestinul subțire de unde este apoi excretată nemodificată, prin urină.
Nu afectează glicemia nu provoacă apariția cariilor dentare.
Eritritolul conține aproximativ 60-70% din dulceața zahărului și un conținut foarte redus de calorii (20 kcal/ 100 g comparativ cu 400 kcal/ 100 g cât conține zahărul).
Eritritolul este produs la scară industrială în toate țările vestice, dar și China deține o cotă largă de piață.
Termenul de alcool din zahăr se referă la structura moleculară a eritritolului care corespunde celei a zaharurilor și, parțial, celei a alcoolilor.
Eritritolul se încadrează în categoria alcoolilor din zahăr dar nu este nici zahăr, nici alcool.
După purificare, eritritolul nu mai conține nici o urmă de zaharuri din fructe sau drojdii.
Zaharurile sunt amestecate cu apă, fermentate și cristalizate.
Acesta apare de exemplu în fructe și alimente fermentate.
EritritolEritritolul este un alcool din zahăr (poliol) care este extras din zaharurile plantei.
Pudra dulce obținută este de 300-400 de ori mai dulce decât zahărul brut din trestie de zahăr. Îndulcitorul concentrat este apoi obținut printr-un procedeu de extracție.
După recoltare, ștevia este uscată.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g Valoare energetică 84 kJ / 20 kcal Grăsimi, din care: 0,0 g - acizi grași saturați 0,0 g - acizi grași mono saturați 0,0 g Carbohidrați, din care: 100 g - zaharuri 0 g - din care polialcooli 98,4 g Fibre 0,0 g Proteine 0 g Sare 0,01 g Descrierea ingredientelor Glicozide derivate din steviol Ștevia este cultivată în America de sud și Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay și China.
Pe scurt, pentru toate preparatele la care până acum foloseați zahăr.
Este recomandat de asemenea pentru gătit sau prăjituri.
Mod de utilizareSteviJa Kristal poate fi folosit pentru îndulcirea cafelei, ceaiului sau produselor lactate.
Ingrediente: Glicozide derivate din Steviol, Eritritol. Ștevia, numită și frunza dulce, este cea mai dulce plantă din lume și dă un gust dulce delicios.
Eritritolul apare în mod natural în fructe și are structura cristalină.
Stevia Kristal este ușor de dozat.În funcție de cantitatea utilizată, raportul față de zahăr variază între 1:1 și 1:3. Ștevia, numită și frunza dulce, este cea mai dulce plantă din lume și dă un gust dulce delicios.
Stevia Kristal este de 10-15 ori mai dulce decat zahărul.
Stevija Kristal este un substitut 100% natural al zahărului.
Eritritolul apare în mod natural în fructe și are structura cristalină.
Indulcitor Cristale din Stevie Stevia - 350 g 350 gr de Stevia Kristal este echivalent cu 5 kg de zahăr