Istoria gastronomiei romanesti | Mihai Tatulici

Istoria gastronomiei romanesti | Mihai Tatulici

Detalii Istoria gastronomiei romanesti | Mihai

carturesti.ro
Vânzător
carturesti.ro
Pret
90 Lei
Categorie (vânzător)
Carte
Marca
Academiei Romane

Produs actualizat în urmă cu 7 luni
Descriere YEO:

Istoria gastronomiei romanesti | Mihai - Disponibil la carturesti.ro

Pe YEO găsești Istoria gastronomiei romanesti | Mihai de la Academiei Romane, în categoria Carte.

Indiferent de nevoile tale, Istoria gastronomiei romanesti | Mihai Tatulici din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Caracteristici și Avantaje ale produsului Istoria gastronomiei romanesti | Mihai

  • Departament: gaming-carti-birotica
  • Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.

Preț: 90 Lei

Caracteristicile produsului Istoria gastronomiei romanesti | Mihai

  • Brand: Academiei Romane
  • Categoria: Carte
  • Magazin: carturesti.ro
  • Ultima actualizare: 06-05-2024 01:04:46

Comandă Istoria gastronomiei romanesti | Mihai Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Istoria gastronomiei romanesti | Mihai de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Dupa succesul repurtat cu „Tezaurul gastronomiei romanesti – Borsuri si ciorbe” (trei tiraje insumand peste 15.000 de exemplare vandute), Mihai Tatulici lanseaza acum o noua sinteza referitoare la mancarea noastra: este vorba despre „Istoria gastronomiei romanesti”, prima incercare de acest gen la noi.Lucrarea este insotita de 36 de retete stravechi si vechi: majoritata lor dateaza din mileniul I i.e.n., unele au 1700 de ani vechime (vezi coliva) iar o mica parte provin din jurul anului 1700.Rezultat al unei substantile munci de documentare, pe parcursul a 7 ani, aceasta lucrare aduce informatii noi despre felul in care traiau stramosii nostri. Fie si un singur exemplu este relevant. Dacii numeau cimbrul cu un cuvant care acum se adauga celor dacice cunoscute: mizila, dupa cum ne spune botanistul antic Dioscorides.

Istoria gastronomiei romanesti | Mihai Tatulici - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Academiei Romane